2777
2789
عنوان

یه چیز جالب بگین که خودتون تازه فهمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 117 پست
پسرا اینجارو با سایت همسر یابی اشتباه گرفتن خدایی میگم 😐😂

😂😂 اینکه واضحه خواهر 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجسمه معروف دوتا ادم فلزی تو باتومی داستان عشق و عاشقی علی و نینو بود

که باهام ازدواج میکنن بعدش جمهوری آذربایجان جنگ رو شروع میکنه و دو معشوقه از هم جدا میشن

علی مسلمان بوده و دختره مسیحی 

💜💍¹⁵⁵

2805
لیلی و مجنون چون بچه دار نمیشن از هم جدا شدن

واقعا😐

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

من تازه فهمیدم خیلی اوسکولم 

صبح به جای بانک ملی رفتم تو بانک صادرات نشستم تازه نوبت گرفتم بعد کارمند بانک مدارک و خواست گفت خانم اینجا صادارته😶😐

نمیدونستم بخندم یا خجالت بکشم

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
واقعا😐

نمیدونم یکی میگفت 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
2810