2777
2789
عنوان

بیاید بدون نگاه کردن به تاپیکام و امضام بگید چه حسی ازم میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 24 پست
🙈🥰🌸🥲آره تاپیکام همه رو ببچاره کردم از بس دعا خواستم

موفق باشی  

گفتم: «تو پاریس رو نمیشناسی، زیباترین شهر دنیاست.» گفت: «زیباترین شهر دنیا، شهریست که در آن خوشبخت باشی.»🏙️🌚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شبیه خانوم معلم هایی

چقدر امضاتون قشنگه خانوم🥰💕 التماس دعا

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
موفق باشی

قربونت عشقم😘😘🤗

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
حس میکنم ادم دلنشینی هستین مانا باشید

با ارزش ترینی و لایق بهترینها🤗💕🌸🌸🌸اینکه خدا قلب مهربونتو لمس کرده کاملا حس میکنم

با ارزش ترینی و لایق بهترینها🤗💕🌸🌸🌸اینکه خدا قلب مهربونتو لمس کرده کاملا حس میکنم

قربونت برم ازخوبی خودته گلم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چقدر امضاتون قشنگه خانوم🥰💕 التماس دعا

مرسی عزیزم حاجت دلت روا انشالله 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

قربونت برم ازخوبی خودته گلم

مرسی خدانکنه💕💕

مرسی عزیزم حاجت دلت روا انشالله

خیلی ممنونم😍😍😍🤗🤗