2777
2789
عنوان

معلم بچم میگ ایکیوش پایینه نفرستش کلاس

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه است دیگه ، ناراحت چی هستی؟

خودش داره باورش میشه خنگه مشکل اینه 

وقتی از مدرسه میاد حالش بده 

کلاس خصوصی هم همینطور میگ معلمه جوری نگاش میکنه ک انگار خنگه یا ب معلم خصوصی گفته فلان مبحث فیلم دیدم خودم بعد میگ فرمول نصفش نوشته بقیش گفته بگو خوندی این مبحث میگ منم قفل کردم .... بعد هی معلمه میگف اره بگو دیگ مگ نمیگی بلدییی بگووو 

اینم با گریه اومده بیرون از کلاس

بچه منم کلاس اولیه تو خونههمه رو بلده حواب میده موقع امتحان خراب میکنه میگ حواسم نبود 😑

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
از اینکه بلده هیجان داره تو مدرسه خراب میکنه منم اینجوری بودم. خیالم راحت بود مسلطم همیشه بی دقتی می ...

عزیزم میگ هیچ ایده ای ندارم وقتی معلم سوالو میزاره جلوم در جدی ک 

مثلا فک کن به خودکار میگم پاک کن در این حد قاط میزنه میگ ب معلم گفتم پاک کن بده معلم گفته پاک کن چیه این خودکاره 

میگ حتی اسم خودکار پاک کن قاطی میکنه چه برسه درس وفرمول 

خودش داره باورش میشه خنگه مشکل اینه وقتی از مدرسه میاد حالش بده کلاس خصوصی هم همینطور میگ معلمه جوری ...

ببین خواهری ذهن بچه هم شرطی شده از بس از همون روز اول اینطرف و اونطرف شنیده گفتن تو سرکلاس نمیتونی ، خوابی و... شرطی شده میگه فقط تو خونه میتونم اونجا نمیشه 

ببین خواهری ذهن بچه هم شرطی شده از بس از همون روز اول اینطرف و اونطرف شنیده گفتن تو سرکلاس نمیتونی ، ...

خودشم همین میگ ..... اخه ببین میگ در حدی قاطی میکنم اسم اشیا غلط میگم 

امروز میگف صبح ب معلم گفتم پاک کن میشه یدی 

معلم گفت پاک کن چیه این خودکاره 

میگ حتی اسم اشیا قاطی میکنم هیچی نمیفهمم

باید چیکار کرد؟؟؟؟ به حرف خودشم اکتفا نکردم میبینم واقعا تستارو حل میکنه خوب 

بله داره شدید هم هس ولی خب چه ربطی ب درس و سوال حل کردن داره

یعنی معلمش میگه‌نفرستش مدرسه!؟!؟عجب بابا 

معلما خیلی پیشرفت کردن 

هرروز چندتا از این تاپیکت میبینم 

دیروز بکی میگفت خواهر مهدکودکیشو بخاطر لج بازی از مهد اخراج کرده معلمه!!!!!!

جالبه همیشه هم به همه جی معترضن‌ این صنف 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
خودشم همین میگ ..... اخه ببین میگ در حدی قاطی میکنم اسم اشیا غلط میگم امروز میگف صبح ب معلم گفتم پاک ...

حقیمتا من سر رشته ای ندارم در اینجور مسائل اما پیشنهادم برات اینه به یک مشاور اسلامی در حوزه کودک مراجعه کن خیلی راحت حل میشه این مسئله مخصوصا اگر هنوز فرزند نازت کوچولو باشه 🫂