2777
2789
عنوان

لکه بینی نوزده و بیست سیکل

151 بازدید | 37 پست

۷_۸سیکل یعنی تا دو روز بعد پاکی اقدام داشتیم 

پلی کیستم و تخمک گذاریم ۱۲_۱۴سیکل 

آیا امکان حاملگی هست؟

علت این لکه بینی چیه ؟قهوه ای و الان قرمز 

فولیکل هرماهم ۱۰ اصلا رشد ندارن چندسال هست توی اقدامم و بی فایده

دکتر رفتی؟ چرا قرص واسه رشد فولیکول نمیخوری؟؟

آره زیر نظر بهترین متخصص شهرم هستم ولی رشد نمیکنن فولیکول هام انواع آمپول و قرص من توی این چندسال داشتم 

این ماه ناامیدم میگم تو اون دو روز نزدیک تخمک گذاریمم نبوده اصلا ولی لکه بینی دارم الان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
آره زیر نظر بهترین متخصص شهرم هستم ولی رشد نمیکنن فولیکول هام انواع آمپول و قرص من توی این چندسال دا ...

ممکنه خون ریزی لانه گزینی باشه عزیزم 

نا امید نباش انشاالله ک باردار باشی این ماه 

واست حمد خوندم خدا حاجت دلتو بده 

به زودی زود یه نی نی سالم نصیبت بشه عزیزم چراغ دلت روشن بشه 🥰💜

واسه منم دعا کن دوماه اقدامم نشد این ماه دارو خوردم ۱۰ روز از قطع قرص مدروکسی میگذره هنوز پریود نشدم دوسه روز دیگه میرم ازمایش 

اگه میخوای زود جواب بگیری با یبار اقدام بعید میدونم زود باردار بشی سعی کن تا اخر سیکلت یه شب درمیون ...

آره میدونم این ماه نشد شوهرم ماموریت رفت واسه همین ناامیدم ولی الان لکه بینی دارم ۲۰سیکلم

2804
ممکنه خون ریزی لانه گزینی باشه عزیزم نا امید نباش انشاالله ک باردار باشی این ماه

خدا ازت بشنوه بخدا ب قدری ناامید شدم چندساله هرماه انواع سونو و آزمایش و...هزینه داروها متلک و سرکوفت و حس ترحم بقیه 

واست حمد خوندم خدا حاجت دلتو بده به زودی زود یه نی نی سالم نصیبت بشه عزیزم چراغ دلت روشن بشه 🥰💜واس ...

مدروکسی واسه چی میخوری ؟ انگار حاملگی رو ب تاخیر میندازه 

من قبلا واسه موهای صورتم میخوردم دکترم گفته بود 

خدا ازت بشنوه بخدا ب قدری ناامید شدم چندساله هرماه انواع سونو و آزمایش و...هزینه داروها متلک و سرکوف ...

چند ساله تو اقدامی ؟ 

اصلا نگران نباش پیش خدا کاری نداره توکل کن ب خدا بزار بقیه هرچی میخوان بگن بهش زیاد فکر نکن استرس  نداشته باش میشی حتما استرس خودش مانع بارداری میشه 

2805
آره میدونم این ماه نشد شوهرم ماموریت رفت واسه همین ناامیدم ولی الان لکه بینی دارم ۲۰سیکلم

ممکنه لک لانه گزینی باشه

اما با توجه به این که تنبلی دارین ممکنه لک تخمک گذاری باشه

ممکنه هم دلیل دیگه ای داشته باشه

شما اقدامات رو بکن همه چیز رو بخدا بسپر استرس نداشته باش

انشالله به موقع باردار میشید

چند ساله تو اقدامی ؟ اصلا نگران نباش پیش خدا کاری نداره توکل کن ب خدا بزار بقیه هرچی میخوان بگن بهش ...

۴سال میشه حدودا هرماه منتظر پریودی میاد کلی گریه میکنم پلی کیستم خوب نمیشه هرچقدر دارو میخورم و اصلاح سبک 

مدروکسی واسه چی میخوری ؟ انگار حاملگی رو ب تاخیر میندازه من قبلا واسه موهای صورتم میخوردم دکترم گفته ...

لتروزول خوردم از روز دوم قاعدگی با مدروکسی پروژسترون هم از ۱۶ قاعدگی شبی ۲ تا ب لانه گزینی کمک میکنه 

2801