2777
2789
عنوان

قرص بربرین الان حرف اولو میزنه

19115 بازدید | 11 پست

این قرص کاملا گیاهی و طبیعیه از زرشک و اینجور چیزا درست شده من خودم دارم استفاده میکنم میتونم بگم عالیه هیچ عوارصیم تا حالا نداشتم برای کسایی هم که دیابت نوع ۲ دارن هم که فوق العادست خیلی از بلاگراهم دارن تعریفشو میکنن پیشنهاد میکنم بهتون من از سایت مدیناست خریدم اصلشو 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۲ ماه پیش بربرین ۵۰۰ میلی گرم با برند venatura رو خریدم. یه برند ترکیه ایه. ماهانه ۱.۵ الی ۴ کیلو میشه وزن کم کرد بدون عوارض. من ماه اول یک و نیم کیلو کم کردم ولی ماه دوم دو کیلو. تو اینستا خانم دکترمون معرفیش کرده بود ولی هیچجا موجود نبود تونستم از سایت مدیناست بعد مدت ها بخرم البته چندتا سایت دیگ هم بود ولی اصل نبودن و برند متفرقه بودن. کلمه خرید قرص بربرین خارجی سرچ کنین میتونین ببینید

خانما عقلتونو ندین دست این تبلیغاتیا برید بخرید. تهش فقط پشیمونیه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

من اصلا موافق داروی لاغری نیستم چون از هرجایی دارو گرفتم همش عوارض داشته واذیت شدم و فشار وتپش قلب رو بالا میبرن تا اینکه همسایمون از طریق یکی از اشناهاش یه قرص لاغری برزیلی به اسم گلکسی گرفته بود ۳عددشو امتحانی ازش گرفتم مصرف کردم اول اینکه هیچ گونه عوارضی برام نداشت کامل اشتهام رو صفر کرد و معلوم بود سوخت وساز بدنم بالا رفته بعدش منم یه بسته سفارش دادم الان ۲۱ روزه دارم مصرف میکم ۹کیلو و نیم کم کردم و اینکه بخدا اصلا هیچ عوارضی برام نداشت شمارشم میزارم براتون کسی خواست اول خوب تحقیق کنه بعد با مسولیت خودش بگیره اینجا متاسفانه همه تبلیغ الکی انجام میده کسی نمیدونه حرف کی رو باور کنه منم چون خودم گرفتم و مصرف میکنم معرفی میکنم وگرنه اگه داروش مثل بقیه فروشنده ها فیک بود همین جا اعلام میکردم فیکه با خیال راحت مصرف کنین از این شماره گرفتم 09378310919

سلام روزتون بخیر ببخشید خانم نگارین.ممکنه راجع به قرص بربرین یه توضیحی بدین.واقعا موثره؟اخه قیمتش یه ...

سلام عزیزم من خریدم امروز روز دوم استفاده میکنم اشتها رو کم کرده عوارض هم نداره چون قبلا گلوریا استفاده کردم وحشتناک ضربان قلب میبرد بالا ترسیده بودم سمت قرص برم اما این خدا رو شکر خوبه دلیل قیمت بالا هم اینه که بعضی هاشون 30تا قرص داره بعضی ها 60بعضی ها 120

به نظر من شریک با یه نفر یه بسته 30تایی بخر لاغری متوجه شدی بعدش سفارش بده بازم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇