2777
2789
عنوان

آی یو آی کردین تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 68 پست
[QUOTE=367766803]دورت بگردم مرسی ک اینقد مهربونی ولی دکتر گف بزار یه هفته بشه...ولی ممنونم از حرفا ...

😅وااای تروخدا زیاد دلخوشم نکن عزیزدلم....میدونم از دله مهربونته ولی من میترسم دلخوش کنمو بعدش....فعلا صبر میکنم اگ نشدم دوباره بیبی چک میزنم و میرم ازمایش  بعد بیبی چکم شب انجام دادم صب نبود شوهرم طاقت نداشت ولی چون منفی شد دیگ نزاشتم بخره ولی اینسری صب انجام میدم

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😅وااای تروخدا زیاد دلخوشم نکن عزیزدلم....میدونم از دله مهربونته ولی من میترسم دلخوش کنمو بعدش....فع ...

وای اون اوایل فقط صبح نشون میده بی بی اونم من سر هردوتا اول یک خط میوفتاد بعد میزاشتم میرفتم ده دقیقه دیگه میومدم نگا میکردم یک هاله کمرنگ میوفتاد😍بعد تو شب زدی منفی بوده گریه کردی سرمو می‌خوام بکوبم دیوار 😂

چرا یه پسر دارم ک دیوووونم کرده ک من داداش میخوام اونروزم ک منفی شد اینم فهمید انگاری بامن گریه میکر ...

بگردم ولی یک پسر داشتی برای دختر تعیین جنسیت میکردی

انشالله دوقلو باشی دختر و پسر 😍

بگردم ولی یک پسر داشتی برای دختر تعیین جنسیت میکردیانشالله دوقلو باشی دختر و پسر 😍

قربونت بشم ...راستش هم شوهرم هم پسرم عااشق پسرن ولی هرچی خدا صلاح میدونه مثبت بشه کاش بقیش مهم نیس...

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....