[QUOTE=367766803]دورت بگردم مرسی ک اینقد مهربونی ولی دکتر گف بزار یه هفته بشه...ولی ممنونم از حرفا ...
😅وااای تروخدا زیاد دلخوشم نکن عزیزدلم....میدونم از دله مهربونته ولی من میترسم دلخوش کنمو بعدش....فعلا صبر میکنم اگ نشدم دوباره بیبی چک میزنم و میرم ازمایش بعد بیبی چکم شب انجام دادم صب نبود شوهرم طاقت نداشت ولی چون منفی شد دیگ نزاشتم بخره ولی اینسری صب انجام میدم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
😅وااای تروخدا زیاد دلخوشم نکن عزیزدلم....میدونم از دله مهربونته ولی من میترسم دلخوش کنمو بعدش....فع ...
وای اون اوایل فقط صبح نشون میده بی بی اونم من سر هردوتا اول یک خط میوفتاد بعد میزاشتم میرفتم ده دقیقه دیگه میومدم نگا میکردم یک هاله کمرنگ میوفتاد😍بعد تو شب زدی منفی بوده گریه کردی سرمو میخوام بکوبم دیوار 😂