bahar_shab مدیر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 90 عنوان آی یو آی کردین تا حالا | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 68 پست خانما ۱۳ آبان وقت آی یو آی دارم اولین بارمه تجربه آی نکته ای چیزی اگه میدونین بهم بگین چیا باعث میشه شانس موفق شدن بیشتری داشته باشم 1403/07/30 | 16:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانپارسا۲ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2815 فولی هاتم خیلی خوب بوده معلوم نیست چرا مثبت نشدی ،راستی تو پروسه ای یو ای حتما باید عکس رنگی بدی ؟ ن ندادم من هنوز نرفتم بیبی منفی شده هنو پریود نشدم منتظرم بشم برم زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
یسناhamta1403 عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 19 ن ندادم من هنوز نرفتم بیبی منفی شده هنو پریود نشدم منتظرم بشم برم تاریخ پریودیت کیه؟ دیوونه شاید حامله ای 😍بی بی نشون نمی ده چون هنوز زوده بعد دو هفته فقط با آزمایش نشون میده بارداری و
مامانپارسا۲ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2815 تاریخ پریودیت کیه؟ دیوونه شاید حامله ای 😍بی بی نشون نمی ده چون هنوز زوده بعد دو هفته فقط با آزمایش ... ۱۶ باید پریود میشدم هنو نشدم نمیدونم درد پریودیم دارم ولی دکتر گف ۱۴ روز بعد ای یو ای نشون میده ک منفی شد نمیخوام دلخوش کنم بیشتر از این داغون شم زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
یسناhamta1403 عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 19 ۱۶ باید پریود میشدم هنو نشدم نمیدونم درد پریودیم دارم ولی دکتر گف ۱۴ روز بعد ای یو ای نشون میده ک من ... امروز ۲۱ حامله ای دیگه برو آزمایش بده دیوونه بی بی چک معتبر نیست وای من به جای تو ذوق کردم مطمئنم حامله ای
مامانپارسا۲ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2815 امروز ۲۱ حامله ای دیگه برو آزمایش بده دیوونه بی بی چک معتبر نیست وای من به جای تو ذوق کردم مطمئنم حا ... ن عزیزم امید ندارم اصلا دلدرد دارمو علائم پریودی بازم منتظرم دکتر گف یه هفته دیگ پریود نشدی برو ازمایش زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
یسناhamta1403 عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 19 ۱۶ باید پریود میشدم هنو نشدم نمیدونم درد پریودیم دارم ولی دکتر گف ۱۴ روز بعد ای یو ای نشون میده ک من ... بی بی چک یک هفته بعد عقب افتادن پریود نشون میده دو هفته بعد انتقال فقط تو خون نشون میده
مامانپارسا۲ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2815 امروز ۲۱ حامله ای دیگه برو آزمایش بده دیوونه بی بی چک معتبر نیست وای من به جای تو ذوق کردم مطمئنم حا ... ولی مرسی از حس خوبی ک بهم دادی خیلی ممنونتم😘 زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
مامانپارسا۲ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2815 بی بی چک یک هفته بعد عقب افتادن پریود نشون میده دو هفته بعد انتقال فقط تو خون نشون میده نمیدونم ولی دعاکن برام اگ بشه ....دیگ هیچی نمیخوام از خدا .....واقعا مث یه معجزس در نظرم زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
یسناhamta1403 عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 19 ن عزیزم امید ندارم اصلا دلدرد دارمو علائم پریودی بازم منتظرم دکتر گف یه هفته دیگ پریود نشدی برو ازما ... اوایل حاملگی هم کپ علایم پریودیه من دوتا حاملگی داشتم دقیقا فک میکردم هر آن پریود بشیم ببخشید حتی نوار میزاشتم ولی حامله بودم
یسناhamta1403 عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 19 نمیدونم ولی دعاکن برام اگ بشه ....دیگ هیچی نمیخوام از خدا .....واقعا مث یه معجزس در نظرم من که مطمئنم هستی توروخدا برو یک آزمایش خون بده
مامانپارسا۲ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2815 اوایل حاملگی هم کپ علایم پریودیه من دوتا حاملگی داشتم دقیقا فک میکردم هر آن پریود بشیم ببخشید حتی نو ... نمیدونم دیگ اونشب ک بیبی زدمو منفی شد اونقد گریه کردمو حالم بد شد ک دیگ ب شوهرم گفتم نخر اون طفلیم ناراحت بود دیگ منتظر میمونم حداقل تو ذوقمون نخوره بیشترازاین زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
مامانپارسا۲ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2815 من که مطمئنم هستی توروخدا برو یک آزمایش خون بده دورت بگردم مرسی ک اینقد مهربونی ولی دکتر گف بزار یه هفته بشه...ولی ممنونم از حرفایی ک زدی حالمو خوب کردی حتی اگ منفی باشه زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
یسناhamta1403 عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 19 نمیدونم دیگ اونشب ک بیبی زدمو منفی شد اونقد گریه کردمو حالم بد شد ک دیگ ب شوهرم گفتم نخر اون طفلیم ن ... خدایی خیلی صبر داری من یک روز عقب میزد میرفتم آزمایش توکه پنج روز عقب انداختی ،،،،سابقه عقب انداختن داری ؟؟
مامانپارسا۲ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2815 خدایی خیلی صبر داری من یک روز عقب میزد میرفتم آزمایش توکه پنج روز عقب انداختی ،،،،سابقه عقب انداختن ... اره عزیزم تنبلی داشتم دیگ از ۱۶ تا ۲۰ این تاریخا پریود میشدم واس اون میترسم برم حالم ازاین بدتر شه زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
یسناhamta1403 عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 19 [QUOTE=367766803]دورت بگردم مرسی ک اینقد مهربونی ولی دکتر گف بزار یه هفته بشه...ولی ممنونم از حرفایی ک زد ...[/QUOکی بی بی زدی ؟؟ الان فک میکنم تو بی بی هم نشون بده پنج روز گذشته از پریت.ولی آزمایش تیتر بده معلوم میکنه شاید دوقلو هم باشی دوتا فول بالا داشتی 😍😍😍😍