من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من تو مطب پیش یه پزشک معروف تو مشهد دکترم آقای ترک زاده هستنهمه آی یو آی هارو تو مطب شخصا انجام میده
خب اگه دکتر معروف وکارش خوبه که انشالا با خبرای خوب بیای
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اره خیلی با تجربه و قدیمیه کلی مامان باردار داره که ای یو ای کردن خداکنه که با خبرای خوب بیام
توکل به خدا،اصن نباید اون تایم استرس داشته باشی،باید فقط به زندگیت رسیدگی کنی انگار نه انگار ای یو آی کردی،بعدشم در خودت دنبال علائم نباش،ماهی که من باردار بودم همه ی علائمای پریودی رو داشتم
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم واس جنسیت انجام دادین یا ن فقط بارداری؟میشه بگی چجوری بود مراحلش منم میخوام برم کلللیم استرس دار ...
عزیزم هم برا بارداری هم برا جنسیت بود برا من هردو.اول میری پیش یه متخصص خوب تو شهرت آزمایش برا شوهرت مینویسند که شوهر من ضعیف بود بعدش شوهرم رفت دکتر مردان آمپول گرفت بعد از اتمام دارو هاش روز اول تا سوم پریودی رفتم پیش دکترم سونوم کرد بعد بهم یه سری دارو داد بعد روز ده پریودی گفت بیا که من رفتم و آمپول آزادسازی برام نوشت زدم و روز بعدش رفتم بیمارستان اسپرم همسرمو جداسازی کردن و خوباشو تزریق کردن