2777
2789
عنوان

زنیکه دل دختر شش سالمو شکست بخاطر رنگ پوستش

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوک شدم موندم چی بگم اصلن دهنم قفل شد

می گفتی عزیزم فلانی گوه زیادی خورده.بعضیا فکر میکنن این حرفارو میزنن خیلی خاص و خوشمزه میشن درصورتی که اوج بیشعوری خودشون رو فقط نشون میدن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

منم پوستم گندمیه

از بچگی دایی و خالم مسخرم میکردن 

توی ۱۲، ۱۳ سالگی ک کلا افسرده بودم

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

بهش بگو که نظر دیگران در مورد ظاهر ذره ای اهمیت نداره و هرچقدر بقیه تخریب کنن چیزی از زیبایی تو کم نمیشه

از الان طوری تربیتش کنید که خیلی به نظرات و تز های هر فرد اشنا و غریبه ای اهمیت نده

اخه قانع نشد خیلی گریه میکرد نه اینکه زار بزنه نه بیصدا و آروم انگار دلش بجور شکست

پس زنه رو به حسابش برس تا بفهمه اون یه حرف مفتی زده و اروم بگیره از دخترت دفاع کن اون نیاز به مراقبت داره چه دلش باشه چه جسمم چه تغذیش

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️

دختر من کلاس اول .هر روز بهش میگم مامان جان آدم بیشعور همه جا هست هر کس بهت گفت وسیلت زشته خودت اینطوری برات مهم نباشه تو دلت بگو این بیشعوره مهم خودم هستم که وسیله هامو دوست دارم و خوشگل هستم.اخه ی بار به دختر من گفته بودن دهنت گشاده.یعنی بیشعورا جلوش داشتن قیافه اینو نقد میکردن.حیف که نبودم اونجا 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

ما یه ضرب المثل داریم میگیم سیو مییج شیرین تره

یعنی مویز یا کشمش سیاه شیرین تره 

یکی هم مثل این تو فارسی هست که دقیق نمیدونم سفید صدتومن می ارزه سبزه هرچی بگی می ارزه یه همچین چیزی 

بالاخره از بچه ات باید دفاع میکردی زنیکه بیشعور باید بهش میگفتی ان شاءالله بختش مثل تو نشه من واقعا آدمهایی که بچه کوچیک رو تحقیر میکنن نمی فهمم چقدر آشغالی تو آخه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

الانکه نمیفهمه ولی بزرگتر ک شد بهش بگو برنز همیشه جذابه

سفیداام میرن پوستشونو مثل ما میکنن

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

اینجور مواقع از بچتون دفاع کنید.در ضمن بعضیا هنوز نفهمین که اینچیزا دست خود آدم نیس من خودم سفیدم خو ...

من نتچنستم چیزی بگم ولی همیشه از دخترم تعریف میکنم میگم خیلی قشنگه ولی میدونم ک بزرگتر باشه شاید اذیت بشه دلم اتیش میگیره 

2810