2777
2789

یه پیاز متوسط رو، رنده ریز میکنم حسابی سرخ میکنم طلایی که شد رب انار رو میریزم‌اونم حسابی تفت میدم بعدش مغز رو میریزم ی تفت کوچیک میدم میذارم ۵/۶ ساعت بپزه 

یک ساعت ونیم آخر مرغ رو بهش اضافه میکنم

من برای مهمونی درست کردم یعنی هرکی خورد خیلی تعریف کرد واقعا 

من توش پوره کدو حلوایی میریزم و خیلی عالی میشه

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
2804
ما شمالی هستیم گلم ولی کرج زندگی میکنم.فسنجون ترش میخوریم. رب انار هم از شمال از یه جای مخصوص همیشه ...

به به منم رب انار شمالی خیلی دوس دارم ولی دسترسی بهش ندارم 😊

به به 👌👌👌

رمزش تو پیازه من یک کیلو پیاز میزنم میریزم تو خورد کن بعد سرخ میکنم طلایی که شد گردوهای چرخ کره هم به پیازااضافه میکنم تفت میدم با حرارت کم مدت زمان کم بعد به مرغ اضافه میکنم 

اخر سر رب انار نمک وشکر

به حکمتش دل بسپار(خدا)
جدی؟طعمش تغییر نمیکنه ؟

نه اصلا حسابی لعاب میندازه و جاافتاده میشه 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
2801
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز