2777
2789
عنوان

شوهرم بچمون رو دوست نداره

356 بازدید | 15 پست

مطلقا منظورم این نیست که بچمون رو دوست نداره اینجوری نوشتم که‌وارد تایپم شدید بدونید موضوع چیه

من ۱۲روزه زایمان کردم ۱۰ روز خونه خودم بودم مامانم پیشمون بود

سزارین بودم و واقعا سختمه هنوزم 

الان دوروزه اومدم خونه مامانم شوهرم تو این دوروز ی بار نیومد بچرو ببینه گفتم بیا بمون اینجا ناهار شام اینجا باش میگه نه من میرم پیش مامانم 

مامانش هم اصلا راضی نبود من بیام خونه مامانم اینا بمونم

خودمم دوست داشتم بیشتر مامانم بمونه پیشم خونه خودم باشم اما‌ دیگه شرایط واقعا اوکی نبود منم بچه اول واقعا ب کمک نیاز دارم فعلا نمیتونم خودم همه کارامو بکنم 

الان ک شوهرم اصلا نمیاد اینجا حس‌میکنم خیلی سنگدله دیگه مطمعن شدم از بی حس بودنش اخه قبلا هم وقتی من گریه میکردم میگرفت میخوابید فردا یا پسفردا میومد میگف چرا گریه میکردی اون لحضه میخوابید کاملا ریلکس

ینی چی این رفتارش واقعا هنگ کردم مغزم نمیپذیره 

شوهرم فقط انگار منو بخاطر رابطه و شام ناهار درست کردن  و کارای خونه میخاد😕

کم مونده ب خودکشی فکر کنم

از کسایی که عنوان دروغ مینویسن بدم میاد

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از کسایی که بجای راه حل ب حاشیه میپردازن بدم میاد

👎

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

شوهرمنم همینه بااین تفاوت که بودن بابچه رودوس داره

دیشب پسرم روی سرامیک شاشیده بود من ندیدم پام رفت روش لیز خوردم الان قوزک پام پیچ خورده اون لحظه خوردم زمین اینقد گریه کردم بعد خیلی اروم گفت عزیزممم شلوغ نکن اومدجیش بچه روبا حوله اشپزخونه پاک کرد گفت پسرم عیبی نداره 😑😓منم ازدرد میپیچیدم ب خودم

هنوز با بچه تون ارتباط نگرفته 

نه ماه با شما بوده و الان که دیدینش بیشتر عاشقش شدین ... ب مرور که یه حرکتی کنه صدایی دربیاره از خودش محبت باباش هم بیشتر میشه 

من شوهرم اوایل ک پسرم دنیا اومده بود فقط ب خاطر من خوشحال بود ... ظاهری ( بعدا گفت خودش ) ولی الان جونش پسرمونه 

والا میگن افسردگی بعد از زایمان برای زنهاست

بخدا بالای ۱۰ مرد دیدم که بعد از زایمان زنشون کلا یجووری شدن😐

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

2810