2777
2789
عنوان

تورو خدااابگین این علائم میتونه نشونه بارداری باشه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 23 پست
علائم دیگه هم داشتین اوایل ؟من نوک سینه هام تیره شده البته امروزم گُرگرفتگی دارم

درد نوک سینه

سنگین شدن سینه

تیره شدن هاله سینه علایم بارداری

زیاد شدن ترشحات واژن

سرخ شدن گونه ها

زیاد شدن بزاق دهان طوری که فکر میکنی سردیت شده

افزایش یا کاهش اشتها

خواب آلودگی هم میتونه علایم بارداری باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علائم دیگه هم داشتین اوایل ؟من نوک سینه هام تیره شده البته امروزم گُرگرفتگی دارم

درد نوک سینه

سنگین شدن سینه

تیره شدن هاله سینه علایم بارداری

زیاد شدن ترشحات واژن

سرخ شدن گونه ها

زیاد شدن بزاق دهان طوری که فکر میکنی سردیت شده

افزایش یا کاهش اشتها

خواب آلودگی هم میتونه علایم بارداری باشه

درد نوک سینهسنگین شدن سینهتیره شدن هاله سینه علایم بارداریزیاد شدن ترشحات واژنسرخ شدن گونه هازیاد شد ...

من همه این علائمو داشتم اما امروز با یه هفته تاخیر لکه دیدم فهمیدم خبری نیس

ببخشید عزیزم ی سوال داشتم راجب قرص مدروکسی منم دکترم هم مدروکسی هم لتروزل بهم داد مصرف کنم پریودیم منظم بود این ماه گفتم به بدنم استراحت بدم هیچکدومو مصرف نکردم اما الان هشت روزه از پریودیم گذشته هنوز نشدم بی بی هم زدم منفی بود ممکنه چون مدروکسی نخوردم پریودیم بهم ریخته باشه؟شما با مدروکسی سر موعد پریود میشدین

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

ببخشید عزیزم ی سوال داشتم راجب قرص مدروکسی منم دکترم هم مدروکسی هم لتروزل بهم داد مصرف کنم پریودیم م ...

فکر نمیکنم واسه نخوردن مدروکسی باشه یه آز بده مطمئن تره اگه باردار نبودی برو دکتر واست سونو بنویسه شاید کیست داشته باشی عزیزم

مدروکسی برا بعضیا تاخیر تو پریودی ایجاد میکنه من بعداز ده روز از قطع مدروکسی پریود شدم