2777
2789
عنوان

حال روحیم خرابه دارم سقط میکنم دو تا جنین دوقلو رو 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 34 پست
تو چند هفتگی گفتن ؟؟؟؟چ ربطی داره ب دل شکوندن ؟؟؟ بعضی ادم ها خیای چیزا تو تقدیرشون نیسب اجبار ازداو ...

دقیقا دقیقاااا دقیقاااااا بلایی که خدا سر من آورد بخاطر اصرار برای بچه

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نباش عزیزم شاید حکمتی توش هست

فامیل ما چندین سال این درو اون در زد بعد شانزده سال صاحب دوتا  بچه شدن الان بچه ها پنج سالشونه باباهه طفلی عمرش به دنیا نبود چند هفته پیش سکته کرد مرد ..

بخدا بچه هیچی نداره که اینقدر به خاطرش خودتو عذاب میدی زندگیتو بکن از جوونیت لذت ببر چرا صد خودتو گذاشتی واسه بچه !بی خیال باش ولذت ببر از زندگیت اگه خدا خواست خودش میده نخواست هم اصلا چیز مهمی نیست ..

عزیزم دقیقا منم پارسال این موقع بعد چت سال دوا درمون و انتظار و پول خرج کردن و بدبختی ای وی اف کردم ...

ای وای متاسف شدم ‌‌‌‌...خدا دلت شاد کنه 

شما جنین فریز شده داری

دقیقا دقیقاااا دقیقاااااا بلایی که خدا سر من آورد بخاطر اصرار برای بچه

اقای بابک خسرو نژاد تو یکی از جلسه های هیپنوتیزمی

ک انجام داده بود از روح اگاه در مورد همین موضوع 

سوال پرسید و گفتن ک کارمای بدی داره و اصرار جایز 

نیس

میتونی تو یوتیوب فیلم هاشون رو ببینی

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
ای وای متاسف شدم ‌‌‌‌...خدا دلت شاد کنه شما جنین فریز شده داری

ممنونم عزیزم همچنین من سه تا دارم منتها دیگه تا ون سال اجازه بارداری ندارم بخاطر شیمی درمانی و سقط و خدای نکرده زبونم لال عود دوباره بیماری حتی تا چن سال نمیتونم به بچه فکر کنم توام ناراحت نباش حتما حکمتی بوده بلاخره ما هم صاحب اولاد میشیم اونم بچه سالم و صالح امیدت بخدا باشه

اقای بابک خسرو نژاد تو یکی از جلسه های هیپنوتیزمیک انجام داده بود از روح اگاه در مورد همین موضوع سوا ...

اره عزیزم خیلی قبول دارم این حرفو باورش نداشتن تا اینکه سر خودمم اومد دیگه از اون روز میگم راضیم به رضات دیگه برای هیچی اصرار نمیکنم شکر

هشت هفت و پنج روزم الان گفت رشدشون توی هفته شش متوقف شده و قلب شون تشکیل نشده..

پس چرا به من گفتن تا هفته یازدهم صبر کنم؟خود سونوگرافی گفت زود میای بیخود.دکترمم گفت.ولی سونوگرافی خیلی با تاکید می‌گفت چیه زود پا میشید میاید بعد هی می‌شنید به گریه و زاری.درحالیکه فقط بچه تون تو هفته های بعد قلبش تشکیل میشه؟

اره عزیزم خیلی قبول دارم این حرفو باورش نداشتن تا اینکه سر خودمم اومد دیگه از اون روز میگم راضیم به ...

میشه تعریف کنی؟

البته اگه دوس داری

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
2810