2777
2789
عنوان

لطقا بیاین خشک‌ کردن لیمو ترش

49 بازدید | 14 پست

بهم یاد بدین میخام مغزشو خشک کنم برای داخل چایی و و غذا میخام 😃

💋💋💋صنما مرده آنم که تو جانم باشیمی‌دهم جان که مگر جان جهانم باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اول لیموهابشوربذاریگوشه روپارچه نامشون جمع بشه یکم پوستاشونم اون طراووتشون ازدست بدن بعدحلقه حلقه کن  باسرکاردهسته هادربیاربریزتوسینی بذارخشک بشه یکی دوبار زیروروشون کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
من اینجوری خشک میکنم بعداهم تودمنوش هم غذااستفاده میکنم

الان که هوا گرم نیست زیاد که بزاریم تو افتاب سریع خشک بشه مجبورم بزارم رو بخاری 

دلم نمیخاد رنگش تیره بشه اونو چیکارکنم

الان که هوا گرم نیست زیاد که بزاریم تو افتاب سریع خشک بشه مجبورم بزارم رو بخاری دلم نمیخاد رنگش تیره ...

زیادتیره نمیشه پنکه یاشوفاژنداری؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
زیادتیره نمیشه پنکه یاشوفاژنداری؟

پنکه دارم ولی نمیتونم استفاده کنم ازش چون همسرم صاحب شده رو خودش روشن میکنه 😅

شوفاژ هم نداریم بجاش بخاریه

من لیموببری هم درست میکنم اینجوریه یاچاقوتیزپوست لیمومیگیرم  یعنی اون پوست نازکه هم گرفته بشه میریزم توسینی پلاستیکی شبامیزارم توحیاط روزاتوسایه

پنکه دارم ولی نمیتونم استفاده کنم ازش چون همسرم صاحب شده رو خودش روشن میکنه 😅شوفاژ هم نداریم بجاش ب ...

ببربذارجایی بادپنکه بگیره بگوحالانوبت منه حالابدون شوخی وقتی همسرت نیست یاشباخوابه بذار

من لیموببری هم درست میکنم اینجوریه یاچاقوتیزپوست لیمومیگیرم یعنی اون پوست نازکه هم گرفته بشه میریزم ...

تا یک سال باید کارت همین باشه که

تا یک سال باید کارت همین باشه که

نه 3یا4روزبعد میذارم روکانتراشپزخونه  مقداریش توسط اهل خونه غارت میره بقیه خشک میشن 

نه 3یا4روزبعد میذارم روکانتراشپزخونه مقداریش توسط اهل خونه غارت میره بقیه خشک میشن

😂😂😂همین کارو میکنم مرسی عشقم

2810