2777
2789
قبل از بارداری باشگاه میرفتم دیگه از کرونا که شد نرفتم بعدشم که حامله شدم الان پسرم ۳سال و نیمشه تاز ...

منم یه سه سالی هست ورزش میکنم 

هیکلم خوبه ولی از حاملگی خیییییلی میترسم 

بنظرت دل و بزنم به دریا؟😂 شوهرم عاشق بچه هست خیلی بهم میگه من هم از دوران بارداری میترسم هم از زایمان هم از زشت شدن بعدش😭💔تورو خدا یکم از تجربت بگو ببینم ترسم واقعیه یا نه

همه مشکل دارن ، همو درک کنیم ، ممنونم ♥️🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
منم یه سه سالی هست ورزش میکنم هیکلم خوبه ولی از حاملگی خیییییلی میترسم بنظرت دل و بزنم به دریا؟😂 شو ...

چون ورزش میکنی بدنت راحت برمیگرده از این موضوعش نترس؛من ۲۳کیلو اضافه کرده بودم تو بارداری😅

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔
چون ورزش میکنی بدنت راحت برمیگرده از این موضوعش نترس؛من ۲۳کیلو اضافه کرده بودم تو بارداری😅

جدی؟

موهام نمیریزه؟

من موهام بلنده اگه ریخت چیکار کنم؟ کوتاه باید کنم؟💔

همه مشکل دارن ، همو درک کنیم ، ممنونم ♥️🌹

من بعد از دو هفته گنی که دکترم نوشته بودو اندازه دوماه بستم همین

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

2810