2777
2789
عنوان

دلم واسه صبحانه شاهانه تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 36 پست
دقیقا همینطوره.درسته اما گاهی اوقات دلم واسه خودم تنگ میشه

کاملا حق داری ولی به زودی میرسه اون روزها که وقت کافی برای خودت پیدا کنی به شرطی که از این مادرهای الکی فداکار نباشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دخترم سال اخر دانشگاه پسرم یازدهم

ان شاالله که تنشون سالم باشه.

واقعا آدم دلش تنگ میشه؟

آخه وقتی از خواب بیدار میشن من حتی یه لحظه هم نمیتونم بشینم به شدت شیطونن

ان شاالله که تنشون سالم باشه.واقعا آدم دلش تنگ میشه؟آخه وقتی از خواب بیدار میشن من حتی یه لحظه هم نم ...

بعدا که بزرگ بشن دلت برای الانت تنگ میشه 

بزرگ که بشن تنها میشی صبحانه تنها میخوری چرت میزنی قدر الانو بدون 

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

خوب زودتر پاشو و اروم‌کار کن تا صدا نغهمن

دخترم خوابش سنگینه با سروصدا هم بیدار نمیشه فقط،گاهی اوقات زود بیدار میشه اما پسرم وقتی از کنارش بلند میشم چند دقیقه بعد متوجه میشه 

کاملا درکت میکنممنم صبحا که پا میشم خدا خدا میکنم کارای ناهارم و همزمان باهاش صبحانه خوردنم تموم بشه ...

دقیقا منم هرروز خداخدا میکنه بعد از کارام پسرم بیدار بشه اما زود بیدار میشه

ان شاالله که تنشون سالم باشه.واقعا آدم دلش تنگ میشه؟آخه وقتی از خواب بیدار میشن من حتی یه لحظه هم نم ...

سلامت باشی

من بچه ها که کوچیک بودن براشون شبا کتاب قصه میخوندم بعدها که خوندن بلد شده بودن دلم برای قصه خوندن براشون تنگ میشد.میگفتم بیاین براتون کتاب بخونم میگفتن خودمون بلدیم میخونیم😅

جالبیش اینه که من قبل بچه دار شدن خیلی بچه دوست نداشتم

من 3تا دارم 😁

امسال یکی دوم و یکی پیش دبستانی، سومی هم گاهی خواب 

ازین روزاشون لذت ببر چشم بهم بزنی میبینی نیستن خونه 

فقط دوسه روز اول ک دوتاشون نبودن برام جذاب بود میگفتم حالا چکار کنم برا خودم وقت بذارم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
بعدا که بزرگ بشن دلت برای الانت تنگ میشه بزرگ که بشن تنها میشی صبحانه تنها میخوری چرت میزنی قدر الان ...

نمیدونم شاید دلم تنگ بشه الان الان یکساله که پسرم به دنیا اومده خیلی سختمه(خدا تن پسرمو سالم نگه داره اذیت کنه) اما واقعا یکساله که دیگه مال خودم نیستم و دلم واسه خودم تنگ شدع

نمیدونم شاید دلم تنگ بشه الان الان یکساله که پسرم به دنیا اومده خیلی سختمه(خدا تن پسرمو سالم نگه دار ...

خدا حفظش کنه یه وقت ناشکری نکنی

راست میگی خسته میشی هم کارخونه هم آشپزی بچه داری واقعا سخته خسته نباشی مادر نمونه ی خوشگل😘💜

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

2810