2777
2789
عنوان

باردارا چند کیلو شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 33 پست
منم میخوام بچه دوم بیارم کاش بتونم به زودی بتونم بارداربشم

منم دومیه 

ایشالا بشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو هی نگه داشته سزارین اختیاری اماینسری دیگه میرم تکلیفمو مشخص کنم میگه تا ۱۷ ابان صبر کن 👀

من ۱۷ آبان زایمانه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بچه ۱ روزم یک روزه زود نرین واسه سزارین دکتر من میخواست بره مسافرت ۳۷ هفته و ۴ روز بودم هی میگفت بیا منم گفتم من ۱ هفته زودتر بیام ک بچم زردی و ...بگیره نمیام همون عرف ۳۸ هفته و ۴ روز میام ن زودتر ن دیرتر دید من خیلی سمجم مسافرتش عقب انداخت

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۲سالگی دخترم

من اولین بارداری از وزن ۶۳ کیلو به ۱۱۵ رسیدم و دقیقا روز سوم بارداری شدم ۷۰ کیلو ( دخترم درشت بود تقریبا ۶ کیلو بود

دومی تا ۶ ماهگی فقط وزن کم کردم از ۸۳ به ۶۳ رسیدم دکتر ۳ روز بهم وقت داد گفت اگر وزنت نره بالا قلب بچه از کار میوفته تا ماه نهم به ۱۰۰ رسیدم و باز دقیقا بعد زایمان وزنم شد ۶۵ اما بچم نارس بود ۲۵۰۰ بود 

آخی من که ۵۰ کیلو بودم و شده بودم ۵۸ کیلو بعد زایمان هم برگشتم همون ۵۰ کیلو

چقدر خوب

منم الان پنجام خداکنه زیاد اضاف نکنم

مولتی ویتامینم میخوردی تو بارداری؟

اشتهات چطور بود تهوع داشتی یا ن

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر خوبمنم الان پنجام خداکنه زیاد اضاف نکنممولتی ویتامینم میخوردی تو بارداری؟اشتهات چطور بود تهوع د ...

بله میخوردم 

اشتها و حالا تهوع هم معمولی 

دیگه آدم باردار هر روز یه داستان داره 

ولی خب مورد خاصی نداشتم من عزیزم 

و نکته ی مهم تر اینکه اصلا حساس نباش سلامت خودت و نی نی مهم تره تا اضافه وزن 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
2810