بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کدومش خلوتر ایران مال یا باغ کتابباغ کتاب میشه نشست ؟جای نشستن دار؟چهجوریاس؟ترتمیز؟
ایرانمال بری اصلا قابل قیاس با باغ کتاب نیست سرویس بهداشتی هاش همه لاکچری دیگه تمیزی بقیه جاهاش میاد دستت ۶تا فقط سالن سینما داره دوشنبه و سه شنبه نیم بهاس
کدومش خلوتر ایران مال یا باغ کتابباغ کتاب میشه نشست ؟جای نشستن دار؟چهجوریاس؟ترتمیز؟
دقدقه پارک ماشین هم نداری چند طبقه فقط پارکینگ داره که ازدیدنش شگفت زده میشی حالا این همه وقت گداشتم میری یانه 😅خودت کدوم منطقه هستی البته ماشین داشته باشی مشکلی نیست به یکی از بلاگرا گفتم چند سال تهران بود نرفته بود پنجشنبه رفت شگفت زده شده بود
ممنون عزیزم محبت کردی ایرانمال خیلی بم دوره ایشالا میرم منتها برای یکی دو هفته دیگ .ماشین ندارم فداتشم با اسنپ میرم .خیلی کنجکاوشدم برم .امروز واقعیت نرفتم هیچ جا مهمون برام اومد .فداتشمـ من بچه کوچیک دارم باغ کتابم میرم پس.هر دوتاش میزارم تو برنامم .ممنون وقت گداشتی .باغ کتاب با اسنپ برم چطوریاس یه در ورودی دار ؟تا داخلش میره ماشین یا پیاده روی دار ؟