2777
2789
عنوان

چقد این جمله منو بهم‌ ریخت

241 بازدید | 27 پست

من دارم بچه ای بزرگ میکنم که دو نفره ساختیمش ولی الان همسرم هر کاری که دلش بخواد میتونه انجام بده در حالی که من مجبور شدم از ساده ترین کارهامم بگذرم

چقد ما خانوما گناه داریم قبول دارین؟

لطفا نگین مردا هم خرج بچه و زندگی رو دوششونه چون ما خانوما هم داریم تو خونه کار میکنیم هم بیرون 

چیبگم به واالله جوری مردارو درک کردم که چقد فشار روشونه دیگه جیکم واسه هیچی در نمیاد

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

می خوام بعد از ازدواج خیلی دیر بچه بیارم نه شوهر قدر می دونه نه بچه...شاید نزدیک ۴۰ یدونه اوردم شایدم نه

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

من جوابم به خودم اینه که خودم انتخاب کردم همین

بعدم اینکه ۳ سال اول وابستگی‌خیلی زیادی دارن.کم کم مستقل میشن

تموم میشه.

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
چیبگم به واالله جوری مردارو درک کردم که چقد فشار روشونه دیگه جیکم واسه هیچی در نمیاد

همین مردا تا یه قرون اضافه تو‌جیبشون ببینن ،خیانت میکنن یا هوو میارن

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

این جمله رو هم از من بشنو که خیلی زود بچه ات اصلا علاقه ای نداره حتی دو دقیقه بیاد کنارت.چون خودشون برا خودشون برنامه دارن و زندگی‌میکنن

فقط چند سال صبوری میخواد تا به ثمر بشینه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

دقیقا بعد تازه تو نی نی سایتم جنگه ک زنا سر کارم برن ... واقعا ماشالا ب انرژی بعضیا ..‌ من ک بعد زایمانم شدم یه مرده متحرک به زور به کارای نی نی و کارای خونه برسم بعدظهرم ک کامل در اختبار پسرم درس و مشق و تکالیف و صد تا چیز دیگه .. 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
2810