2777
2789

چرا پارسال خوب نخوندم که امسال منم برم دانشگاه یه رشته خوب که دوسش داشتم🥲

امسال ادبیات پیام نور قبول شدم که نمیخام برم و تصمیم دارم پشت کنکور بمونم 

نمیدونم با این وضعیت که هر روز میخابن و صبحش حرفشون عوض میشه کار درستی دارم میکنم یا نه...

ولی من پیراپزشکی دوست دارم🥲نمی‌دونم میتونم موفق بشم یا نه :)))) 

از یه طرفم تو خونه حال درس خوندن ندارم ، کتابخونه رفتن تاثیر داره ؟ 

اینم بگم که از لحاظ روحی واقعا داغونم ...

دارم طلاق میگیرم تو عقدم ولی شوهرم اذیتم می‌کنه طلاق نمی‌ده خیلی دارم نابود میشم 

تو بلاتکلیف ترین حالت ممکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتابخونه خیلی تاثیر داره ولی باکسی حرف نزن و دوست نشو اگرم بفهمن چیزی بلدی که دیگه تمااام..همش مزاحمت میشن

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

کتابخونه خیلی تاثیر داره ولی باکسی حرف نزن و دوست نشو اگرم بفهمن چیزی بلدی که دیگه تمااام..همش مزاحم ...

چجوریه ؟ باید برم عضو بشم؟ یا نه همینجوری میذارن برم ؟ بعد اونجا کتاب تست و اینا داره؟ میشه استفاده کرد؟

نه عزیزم تو هر رشته ای اگر تلاش کنی و استعداد داشته باشی میتونی موفق شی مامان من مدیریت بازرگانی خون ...

من فوق لیسانس برق دارم کار نیست براش خیلیم علاقه داشتم🤷‍♂️

مادر شما نسل قبله فرق داره باالان

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇
چجوریه ؟ باید برم عضو بشم؟ یا نه همینجوری میذارن برم ؟ بعد اونجا کتاب تست و اینا داره؟ میشه استفاده ...

اگ پانسیون باشه باشه هزینه بدی کتابخونه های عمومی نیاز ندارن فقط اگ بخوای کتاب برداری عضویت میخواد ، حالا بستگی به منقطه شما داره پیش ما احتیاجی به عضویت نیست

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

منی که امسال دانشجوام میگم خوش به حال اونایی که دانشگاه نمیرن 

هنوز اول راهم پوستم کنده شد تازه انتخاب واحد موندم چه کنم نه دانشگاه کمکی میکنه نه کسی رو دارم که کمکم کنه نمیدونم انتخاب واحدم درسته یانه

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

نه عزیزم تو هر رشته ای اگر تلاش کنی و استعداد داشته باشی میتونی موفق شی مامان من مدیریت بازرگانی خون ...

من داداشم رتبه ۵۰۰ ریاضی شد تا ۳۰ سالگی کار براش نبود امسال بزور شاغل شد

منی که امسال دانشجوام میگم خوش به حال اونایی که دانشگاه نمیرن هنوز اول راهم پوستم کنده شد تازه انتخا ...

کاش از ترم بالاییا میپرسیدی چون اونا اساتید میشناسن میدونن با کدوم برداری بهتره

من فوق لیسانس برق دارم کار نیست براش خیلیم علاقه داشتم🤷‍♂️مادر شما نسل قبله فرق داره باالان

نسلام قبل نیست ۳۶ سالشه داره کار میکنه درآمدش از داییم که دکتری داره و استاد دانشگاهه بیشتره 

نمیگم مثلا بری آبیاری گیاه دریایی بخونی با علاقه ولی اینکه الزاما فقط پزشکی و دندون و پیرا خوبه نه

رشته برق و مهندسی پزشکی و اینا تو ایران آینده نداره مگر مثلا برق شریف بخونی و بری 

2810