2777
2789

یک سالونیم پیش فهمیدم دیسک گردن و کمر دارم غیراز دارودرمانی اقدام خاصی نکردم.الان نابود شدم ....رفتم ورزش زانو دردم گرفتم.میرم سرکار نظافت داره کنار کارم انجام که میدم دردام شدید تر میشه.خسته شدم.کارمم دوس دارم حقوقش خوبه دلم نمیخواد کارم بذارم کنار چیکار کنم؟اخه چرا تو۲۴سالگی من باید اینجور باشم.دست چپم درد میگیره گردنم درد میگیره.زانو چپم درد داره تا کف پای چپم😔😔😔

عزیزم از لحاظ روحی چطوری؟یوگا رو امتحان کن بهتر میشی فیزیوتراپی و لیزر هم عالیه

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

عزیزم یبوست هم داری اغلب؟

عدس و ماست کشک و قهوه و نسکافه اینها هم زیاد میخوری؟

ته دیگ چطور؟

پوستت هم خشکه؟

موهات هم زبر هست؟

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
عزیزم یبوست هم داری اغلب؟عدس و ماست کشک و قهوه و نسکافه اینها هم زیاد میخوری؟ ته دیگ چطور؟پوستت هم خ ...

عزیزم اینهایی که گفتید روی دیسک تاثیر دارن؟

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
عزیزم اینهایی که گفتید روی دیسک تاثیر دارن؟

اگر اینهایی که گفتم داشته باشه، نشون میده تغذیه اش مناسب نیست

تغذیه نامناسب= دیسک و ارتروز و بیماری 

هر غذای نامناسب، نوع خاصی از بیماری رو موجب میشه

این مشکلاتی که استارتر داره، علتش غذاهای سرد و خشک و سودا زاست

اینایی که من گفتم اصلی ترین عامل ایجاد سودا تو بدن هس 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
2809