2777
2789
دارم دیواونه میشمممم بعد هفت سال 😭😭😭هی گفتم معجزه شد معجزه شد

لقاح مصنوعی رو امتحان کردین ؟ ازینا که لقاح فیریز شده رو داخل رحم میزارن 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم برات منم این ماه تجربه کردم سخت ترین تجربه زندگیم بود درکت میکنم😭

😭😭😭🖤🖤🖤🖤خیلییی سخته خیلی دارم دیواونه میشم بعد کلی دعا و‌نذر و خواهش دکتر رفتن هام گفتم معجزه شد 😭😭🖤💔خدا به شمام صبر بده 

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
تسلیت میگم بهت خدا بهت صبر بده 🖤

😭🖤🙏🏼ممنونم از شما 

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

عزیزم منم سقط داشتم خیلی بده درکت میکنم ولی تو یه جور دیگه نگاه کن اگه میومد ممکن بود مریض باشه پس خدا دوستت داشته که ازت گرفته 

انشالله دفعه بعد یه بچه سالم و صالح خدا بهت میده

لقاح مصنوعی رو امتحان کردین ؟ ازینا که لقاح فیریز شده رو داخل رحم میزارن

نه نکردم چون هم من هم شوهرم سالمیم اما نمیدونم چرا باردار نمیشدم دکترا حتی آی وی اف هم تو این سالها بهم پیشنهاد ندادن

منم بعد ٧ سال دوقلو باردار شدم ولي سه ماهه توقف رشد كردن دنيا رو سرم خراب شد كاملاً دررررركت ميكنم م ...

الهییییی 😭😭🖤🖤 میفهممت شمام پس دل شکسته ای الهی خدا برامون معجزه کنه

2810