دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ژل بخر از داروخونه مسواکشو هم قشنگ بذار خنک بشه بعد روش ژل بزن براش درست حسابی بخارون کیف کنه بچه
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳
منم پسرم دندون در میاره فک کنم چهارتا باهم داره در میاد
دندونی نمیگیره همش انگشتش تو دهنشه
کم غذام شده
بیقراری داره ولی من سعی میکنم باهاش بازی کنم بخندونمش تا راحت بگذره این دوره
روزاهم ساعت خوابشو بیشتر کردم تا کمتر بیدار باشه اذیت بشه
تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی . این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری . مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
اسمش یادم نیست دکتر برای پسرم گفته بود دنتی ژل یه همچین چیزی بود به داروخونه بگی بهت میده تاکید کن خوراکی شو بهت بده که بچه خورد مسأله ای نداشته باشه اندازه یه نخود بزن روی مسواکش و حسابی بخارون هم سر میکنه هم مسکنه
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳