2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قدر بدم از ادمایی مثل تو که عزت نفس ندارن من ۵ سال عاشق و شیفته و ینفر بودم اونم همین طور ولی فهمیدم خیانت کرده همون لحظه ولش کردم زجه میزد گریه میکرد خانوادش اومدن خونمون ولی ولش کردم ازدواج کردم

الان چی بگم بهت؟ از یه طرف میگی نظرتون چیه از یه طرف میگی ناراحتم نکنید و نگین نکن از یه طرف میگید نظرتون چیه خوب تو که میخوای کار خودتو بکنی بکن تا سرت به سنگ بخوره 

بخوام رک بهت بگم احمقی که میخوای تو زندگی یه دختر بدبخت هوار شی و اینکه فکر میکنی فقط کنار اون ارومی بخاطر اینه که یه خلع و کمبود درونی داری . قطعا تقاص پس میدی و کارما سرویست میکنه 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

حیف تگ کردن بلد نیستم وگرنه نی نی یار رو تگ میکردم بیاد جعمت کنه

شما تاپیک قبلیم بودین خواهش میکنم تو نکن قضاوتم نکن به اون حالم خرابه کمکم کن خودمو پیدا کنم امشب نماز شب خودمون گفتم خدایا اگه قسمتم نیست که سو از دلم ببر اگه هست چرا قسمتم نمیشه ایتقدر اذیت میشم

چه قدر بدم از ادمایی مثل تو که عزت نفس ندارن من ۵ سال عاشق و شیفته و ینفر بودم اونم همین طور ولی فهم ...

دقیقااااا منم یه پسر فوق پولدار و عالی از همه لحاظ عاشقم بود و هر روز قربون صدقم میرفت همین که فهمیدم با یه دختر دیگه صحبت کرده و لاس زده درجا ردش کردم تا ۶ ماه هر روز گریه و التماس میکرد منم محل سگ بهش ندادم و ازدواج کردم ، به نظرم یه همچین دخترایی اعتماد به نفس تو خانواده ندادن بهشون و بخاطر همین انقد ضعیف و حقیرن که میخوام به هر قیمتی وارد زندگی کرد متاهل شن

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺