2777
2789
عنوان

رفتار خانوادم با دخترم

224 بازدید | 14 پست

سلام. شب تون بخیر. 

دوستان عریز من یه دختر چهارساله دارم. داداشم هم یه دختر داره که یه سال کوچیکتر از دختر منه. دختر من خیلی اروم و کم زبون هس. دختر داداشم خیلی زبل و زبون دار هس. 

بعد من هر وقت میرم خونه مادرم اینا رو با هم مقایسه می کنن. خیلی اعصابم به هم میریزه. حالا قصد بدی هم ندارنا. خبلی ناراحت میشم از مقایسه. 

حالادختر داداشم هم خییلی دخترم رو دوس داره و دایم میگه می خواد پیش دخترم باشه ولی هر کسی اینارو باهم ببینه میگه فلانی خیلی زبله. اون یکی کم زبون هس. خیلی میترسم ار تاثیری که ممکنه روی دخترم بزاره. 

تاثیر‌ که قطعا روش میذاره

ولی من‌خیلی پر سر و زبون هایی دیدم که بی زبون شدن و برعکس

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من همین مشکل و با دختر خواهر شوهرم دارم ولی سعی میکنم اصلا اهمیت ندم در عوض از اخلاق ها و کار های خوب دخترم یا چیزایی که تازه یاد گرفته میگم که حس خوبی بگیره هر چند دخترم هنوز خیلی سنش کمه 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم به طور جدی میگم خوشم نمیاد از مقایسه ببینن ناراحت شدی دیگه همچین کاری نمیکنن ولی سکوت کنی اونام ادامه میدن و صد در صد تاثیر منفی میزاره رو دخترت یعنی شک نکن 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

نگران نباش اگه همو دوس دارن اون زبله میشه زبون اون یکی😂

تا میتونی از استعدادای دخترت تعریف کن اعتماد به نفس بگیره

مثلا اگه کار خونه کمکت میکنه جلو جمع ازش تشکر کن یا نقاشی خوشگل میکشه به همه نشون بده (که مثلا اگ گفتن ایکس جون زرنگتره بگن ایگرگ جون مهربون تره)

من باشم به طور جدی میگم خوشم نمیاد از مقایسه ببینن ناراحت شدی دیگه همچین کاری نمیکنن ولی سکوت کنی او ...

هی می خوام بگم ولی چون بچم پیشمه میگم فرصت مناسبی نیس. دیگه هنوز فرصتش پیش نیومده باید سریع بگم بهشون تا تاثیر روی دخترم نزاشته

هی می خوام بگم ولی چون بچم پیشمه میگم فرصت مناسبی نیس. دیگه هنوز فرصتش پیش نیومده باید سریع بگم بهشو ...

حتما بگو حتما خونواده من یه شوخی با پسرم کردن انقدر بدم اومد و بهشون به طور خیلی جدی گوشزد کردم همون شد الان انقدر مراقب رفتار و حرف زدنشون هستن پیش پسزم

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
نگران نباش اگه همو دوس دارن اون زبله میشه زبون اون یکی😂تا میتونی از استعدادای دخترت تعریف کن اعتماد ...

حالا دختر من خیلی علاقه ای بهش نشون نمیده. ولی دختر داداشم خیلی دوسش داره

نه بابا. پدر خودمو دراورده. برا بقیه ولی کم زبونه

دختر من برعکس انقد حرف میزنه و جذب میکنه خودم همش دعواش میکنم میگم چرا انقد حرف میزنی از بچگی اینطوری بود

بچه آروم دوست دارم

خدا بهت ببخشه...بچه ها همه معصومن...

متاسفانه تو بیشتر خانواده ها این مسائل هست😔

من تازه مامان اون بچه ای بودم که ازش تعریف میکردن ولی کار اشتباه اشتباه حتی اگر تعریف میکنن از بچه ام نباااااید در قالب مقایسه بره اصلا .

من مستقیم و با صراحت گفتم مقایسه کردن دوتا بچه از کتک زدنشون هم بدتره! جدی یکی از روانشاسای کودک این حرف رو زده که مقایسه کردن دوتا بچه باهم اینقدر تاثیر بد و مخربی میزاره که کتک زدنشون اونجور نیست! ( هم روی روحیه بچه ها که حسود و رقابتی میشن کم کم باهم  و هم رابطه شون باهم بد میشه به مرور) من این حرف رو گفتم و بارها تکرار کردم الحمدالله دست برداشتن ( گفتم همونطور که هیچکس نمیزاره کسی بچه اش رو تنبیه بدنی کنه من هم نمیزارم کسی با مقایسه رفتار بچه ی منو خراب کنه) 

متاسفانه تو بیشتر خانواده ها این مسائل هست😔من تازه مامان اون بچه ای بودم که ازش تعریف میکردن ولی کا ...

خیلی کار خوبی می کنی. متاسفانه منم مثل دخترم کم زبون هستم و فقط ناراحت میشم. هنوز نتونستم بهشون بگم

خیلی کار خوبی می کنی. متاسفانه منم مثل دخترم کم زبون هستم و فقط ناراحت میشم. هنوز نتونستم بهشون بگم

سر فرصت مناسب بگو حتما تعارف نداشته باش بچه ات مهمترین عضو خانوادت هست

منم کم زبون بودم چون نمیدونستم چطور بگم، سنم کم بود و کم تجربه فقققط حرص میخوردم از رفتارشون

واقعاااا بچه هامون بخاطره مقایسه های مسخره از هم بدشون میومد ! حسودی بینشون بود ! ایننقدر دعوا میکردن باهم یا ما باید پامیشدیم میرفتیم یا اونا !!! درسته که کمی مونده روشون از اخلاق های قدیمشون واسه همدیگه ولی خیلیییییی بهتر شدن الحمدالله و باهم همبازی شدن کاملا 

الانم بزرگ شدن دیگه دبستانی هستن