2777
2789

از وقتی بچه دارشدم از این دوتا فصل و مدرسه متنفرررم چون همش بچه ام مریض میشه

مراعات نمیکنن بچه هاشون ک مریضن میفرستن مدرسه منم بچه امو خوب میکنم ب ی هفته نمیکشه دوباره مریضه

الان هواشناسی میگفت سوز و سرما داده وارد کشور میشه ینی عزا گرفتم خیلی نگرانم و حالم بده 

بدممم میاد بچه همش مریض باشه😭😭😭😭

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

چکار میشه کرد بهشبگو کناریت سرما خورده نرو پیشش و ماسک بزن

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چکار میشه کرد بهشبگو کناریت سرما خورده نرو پیشش و ماسک بزن

بچم خیلی مراعات میکنه ولی بازم مریض میشه راه فراری نیست

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
عزیزم قرص جوشان و ویتامین سی هر روز استفاده کنید هم خودت هم بچه هات الانم ک پرتقال نارنگی اومده خیلی ...

ممنوون از راهنماییت...قرص جوشان و ویتامین سی چ موقع بخوریم بهتره؟

کلن سیستم اینه یه هفته بیماری تا ی هفته بعد بهبود هفته دوم دوباره بیماری نمیتونی هم کاری کنی فقط حرص ...

اوهوم دقیقا ...ینی از یکماه ب شروع مدارس حالم بد میشه

منم متنفرم از همه چی مدرسه. کاش خودم میرفتم بچه مدرسه ای نداشتم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
2810