دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من که مجردم ولی نقشه خبر دادن دوتا بچه های خواهرم خودم کشیدم یکی 12 سال پیش بود خواهرم تو لیست خرید پوشک گذاشته بود شوهرش پشماش ریخته با چه ذوقی اومده خونه طفلی😂😁
۲ ماه دیگ میشه ۲ سال ک ازدواج کردیمخودم ۱۷سالمه شوهرم ۲۴
پشیمون نیستی؟ ترک تحصیل کردی؟ تا حالا فکر کردی که با ازدواجت چه چیزایی رو از دست میدی؟ اصلا ترسناک نیست که تو سنه به این کمی ازدواج کنی؟ (یکم برام عجیبه من حتی تاحالا دوست . پسر هم نداشتم)
۲ ماه دیگ میشه ۲ سال ک ازدواج کردیمخودم ۱۷سالمه شوهرم ۲۴
مبارکت باشه عزیزم ان شاءالله بچه سالم و صالح خدا بهت بده😘
من دی میشه ۱۹ سالم ولی چون شما مادری احساس میکنم دارم با یه بزرگتر حرف میزنم 😘❤
من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
این چه حرفیه عزیزمم😘❤ میتونم چند تا سوال ازتون بپرسم ؟ بعضی وقتا ذهنم بهش مشغول میشه
من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن