2777
2789
عنوان

ترو خدا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 29 پست
ببین عزیزم من خودم امسال از هنرستان و رشته معماری فارغ‌التحصیل شدم من عااااااااشق معماری بودم هدایت ...

نکته بعدیه مهم این بود که اول از همه که محیط هنرستان خیلیییییی دلباز تر از دبیرستان هستش و هنر تجلی روحت هست 

تو اونجا با عشق رشته ای که عاشقشی رو میخونی نه صرفا رشته ای که فکر میکنی بازار کار خوبی داره 

جدا از اون معماری در هنرستان اصلا امتحانات نهایی که سازمان سنجش طراحی کنه نداره و کنکور هم نداری و شرط معدلی 

درس های تخصصی ضریب هشت دارن و تو اگه درس های تخصصیت نمره بالایی بیاری درس های عمومی که ضریب دو دارن زیاد نمیتونن معدلتو پایین بکشن 

و راحت دانشگاه فنی پذیرش میشی 

من خودم خیلیییی راحت پذیرش شدم و ثبت نام کردم و قبول شدم و اصلا دغدغه کنکور و نهایی رو نداشتم 

الان خودتون منبع درآمدتان چیه نظرتون از معماری چیه

درامدتون چنده بنظرتون حسابداری از فنی برم یا معماری از فنی مثلا اگه بخام یکی رو انتخاب کنم و برم فنی حرفه ای و نظری رو بیخیال بشم کدوم رو انتخاب کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نکته بعدیه مهم این بود که اول از همه که محیط هنرستان خیلیییییی دلباز تر از دبیرستان هستش و هنر تجلی ...

مورد بعدی بازاره کاره معماریه 

اگه میخوای درامد خوبی داشته باشی الان پول توی نرم افزاره 

نرم افزار های اتوکد ، تریدی مکس ، رویت ، راینو و حداقل دوتا از این نرم افزار هارو بلد باشی رو هوا میزننت و درآمد نسبتا خوبی هم داره و تو در این مقطع میشی طراح معمار 

جدا از این میتونی دانشگاه تا کارشناسی ( لیسانس ) بخونی که چهار ساله 

بعد از اتمام کارشناسی تو باید دو تا سه سال ایجاد سابقه کار کنی و بعد میتونی برای ازمون نظام مهندسی شرکت کنی 

نظام مهندسی سه تا زیرشاخه داره ( نظارت ، طراحی ، اجرا ) 

تو برای هرکدوم که میخوای باید جداگانه ازمون بدی 

اجرا که میشه پیمانکاری و دنگ و فنگ زیادی داره اعصاب میخواد 

کارای هماهنگی با توعه 

مهندس طراح کیه حالا ؟ اونی که با همون نرم افزار ها طراحی کرده تمام جزئیات رو با این تفاوت که در این مقطع مهر نظام داره 

و در اخر مهندس ناظر 

نظام مهندسی خوددددش بهت پروژه میده و تو هر یکی دو هفته یبار میری یه ساعت چک میکنی نظارت میکنی بعد برمیگردی خونه و درامد مثبت ۷ داره تااااااااااا مثبت صد میلیون و دارای مهر نظام

و تو میتونی اصلا هر سه تا مهر امضا در تمام گرایش های نظام مهندسی رو با ازمون بگیری و محدودیتی نداره 

و وقتی مهر نظام داری یسری مزایا دولتی شاملت میشه ، خوده نظام مهندسی بهت کار میده و نیاز نیست دنبال کار بگردی ، بیمه های خاص دارن و سفر میری بهت از طرف سازمان نظام ویلا میدن ، پاداش سالانه داری و ازین جریانات

الان خودتون منبع درآمدتان چیه نظرتون از معماری چیه

من که تازه دیپلم گرفتم فعلا قصد ادامه تحصیل دارم تا مقطع کارشناسی و طی مدت تحصیل هم میخوام نرم افزار هارو به صورت تخصصی یاد بگیرم

مورد بعدی بازاره کاره معماریه اگه میخوای درامد خوبی داشته باشی الان پول توی نرم افزاره نرم افزار های ...

آخه میدونی یکی بهم. گفت توی این هرکسی ترو واسه معماری خونش نمیخواد فق همونایی ک تو تهران یا پول زیادی دارن ک بدن معمار و گفت اگه واقعا میخوای معار شی بهتره مهاجرت کنی 

درامدتون چنده بنظرتون حسابداری از فنی برم یا معماری از فنی مثلا اگه بخام یکی رو انتخاب کنم و برم فنی ...

ببین من نمیخوام نظر خودمو تحمیل کنم خب من فقط دارم تجربه شخصی که داشتم رو میگم 

ما متوسطه اول که بودیم اکیپ بودیم و بعد انتخاب رشته همه مون پرت و پلا شدیم 

من و یه دوست دیگم رفتیم هنرستان من معماری اون حسابداری 

و یه دوست دیگم ریاضی 

ما تمام سه سال متوسطه دوم رو عشق کردیم هر روزشو با عشق مدرسه رفتیم چون عاشق رشته مون بودیم و جو هنرستان خیلییییی فرق داره با جو دبیرستان 

دوستم که نظری ریاضی میرفت جز دو ماه اول بقیشو با گریه می‌رفت و می‌گفت انگار هیچ هدفی ندارم و جو دبیرستان خیلی خشک تره 

ما سر کلاس های عملی مون می‌زدیم میرقصیدیم اهنگ میذاشتیم اما دوستم که نظری بود هر روزش سر کلاس های خشک و چرت بود 

در اخر من و دوستم که فنی بودیم خیلی راحت دانشگاه قبول شدیم اما اون دوستم پشت کنکور موند و بهترین روز های عمرشو صرف درس خوندن برای کنکور کرد 

من معتقدم کسی که هدف داره میره دنبال هدفش 

اما نود درصد کسایی که نظری میرن صرفا برای پز دادنه و میگن حالا میخونیم حالا کنکور میدیم تا ببینیم چی میشه چی قبول میشیم 

یعنی جسارت ساختن آینده رو ندارن میسپارن به تقدیر ببین چی و کجا قبول میشن تازه اونم اگه قبول بشن

آخه میدونی یکی بهم. گفت توی این هرکسی ترو واسه معماری خونش نمیخواد فق همونایی ک تو تهران یا پول زیاد ...

معماری اگه ازاد کار کنی کاملاااااا بستگی به خودت داره و کار پیدا کردن سخته 

اما تو بعد از اموزش دیدن نرم افزار ها میتونی استخدام شرکتی بشی الان ۹۰ درصد ساختمان های بالاشهر حتماااا طراحی شدس الکی الکی که نمیسازن بره بالا 

بعد از اینکه عضو نظام مهندسی بشی هم خودم نظام بهت کار میده اصلا نیازی نیست که تو دنبال کار باشی 

کدوم شهر هستین ؟ 

شهر های بزرگ خیلی فرصت های کاری خوبی داره

معماری اگه ازاد کار کنی کاملاااااا بستگی به خودت داره و کار پیدا کردن سخته اما تو بعد از اموزش دیدن ...

بنظرت سخت میشه برام اگه بخوام حسابداری و معماری رو از دو رشته متفاوت بخونم

بنظرت سخت میشه برام اگه بخوام حسابداری و معماری رو از دو رشته متفاوت بخونم

معلومه که سخت میشه 

معماری کلی پروژه داری از بس درس های خودت بر نمیای وقت گیره 

چجوری کنارش حسابداری هم بری

معلومه که سخت میشه معماری کلی پروژه داری از بس درس های خودت بر نمیای وقت گیره چجوری کنارش حسابداری ه ...

دبیر هنرمون رشتش معماری بوده میگفت رشتش خیلی پر هزینست نظر تو چیه؟ 

2810