2777
2789

چند روزیه واقعا ذهنم درگیر هست 

احساس میکنم عمرم داره الکی حیف میشه 

رضایت از زندگیم کم شده 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

خانه دارم اما به هیچ وجه احساس پوچی نمیکنم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خانه دارم اما به هیچ وجه احساس پوچی نمیکنم

خیلی خوبه 

میشه یکم تعریف کنید 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

چرافکرمیکنید فقط زنان شاغل موفق هستن،یعنی یه زن خانه دار که بچه داری میکنه،مدیریت میکنه همه چی رو،براهمه همدردهبچه های خوبی رو تربیت کرده موفق نیست وباید احساس پوچی کنه؟

لطفا دیگه سوال حس ششمی ازم نپرسید🦋❤️🧿

چرافکرمیکنید فقط زنان شاغل موفق هستن،یعنی یه زن خانه دار که بچه داری میکنه،مدیریت میکنه همه چی رو،بر ...

چون زنان شاغل هم همین کار رو میکنن

مثلا مادر من شاغل بود؛ هم نان اور خونه بود ؛ هم خودش ارشدش رو تو رشته دلخواهش گرفت و ارتقای شغلی پیدا کرد

هم بچه هاش تحصیل کردن و شاغل شدن و ازدواج موفق کردن

2810