2777
2789
عنوان

بنظرتون مشاورم خوبه یان

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 74 پست
بخدا دارم دق میکنم ب بقیه حرفای انگیزشی بخدا یجوری دخترم دخترم می‌کنه بعد شانس منه بدبخته هیچی نمیگه ...

وای عین من قلمچی ثبت نام کردن پشتیبان به همه زنگ‌میزنه جز حتی پیامک های ازمونام هم برام‌نمیاددددد

خوب بهش بگو من انتظار دارم یکم بهم انگیزه بدین

ببخشید اینطوری میگم ولی حقیقت رو میخوام بگم ، کار اشتباه رو شما انجام دادی حالا چرا ؟ یک : توی تاپیک ...

😐😐😐 بله شما درست میگی منی ک از ساعت ۵ صبح دارم درس میخونم تا خود ۱۱ شب  نمیخوام  تلاشیم نمیکنم 

همشم دولتی سر مشاور بود تا اینجا

این کاربری دست دو نفره ))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارم میگم مجبور نیستی باهاش بمونی بهش بگو آقا من هزینه کردم اعتماد کردم شما بهم مشاوره بدی پولامو ان ...

ی ماه فعلا همینجوری البته هزینه کاملو گرفت باهاش میمونم تا بعدش دیگ بگم ادامه ندیم

2805
امید و انگیزه همین یه جمله ای هست که میگم خدمت تون ، وقتی از سر بی انگیزگی یا هر چیزی کارات رو به تع ...

من انگیزه دارم خب بخدا خیلیم ذوق دارم ولی ی موقع آدم سردرگم میشه و توقع میره مشاورش پشتش باشه و دوتا جمله انگیزشی بهش بگه ن سین کنه چیزی نگه 

ی ماه فعلا همینجوری البته هزینه کاملو گرفت باهاش میمونم تا بعدش دیگ بگم ادامه ندیم

باهاش اصلا ادامه نده هم ب درس آسیب میزنه هم میشه ی دغدغه فکری تمرکزتو ازت میگیره هی حرص میخوری چرا جواب نمیده چرا درست توضیح نمیده رسما هم داره طوری رفتار میکنه ک معذب باشی و نتونی راحت ازش مشورت بگیری 

وای عین من قلمچی ثبت نام کردن پشتیبان به همه زنگ‌میزنه جز حتی پیامک های ازمونام هم برام‌نمیادددددخوب ...

یجوریی با بقیه حرف میزنه اونوقت با من کوه یخه😐 

بد برداشت می‌کنه ولش همین یکماهه

باز مال تو خوبه مشاور من هر روز زنگ میزنه میگه تو درس نمیخونی دروغ میگی تا میام یکمم از درس صحبت کنم ...

خوبه ک هر روز زنگ بزنه سختگیری کنه مال منو بخدا خودم باید بهش پیام بدم حتی اولین بار برا برنامه ریزی خودم بهش زنگ زدم عیناا گفت از مدرسه اومدی بهم زنگ بزن

باهاش اصلا ادامه نده هم ب درس آسیب میزنه هم میشه ی دغدغه فکری تمرکزتو ازت میگیره هی حرص میخوری چرا ج ...

دقیقا افرین وقتی وسط درس بهش فکر میکنم حرص میخورم 😐 اینم شانس منه با من. فقط اینجوریه 

خوبه ک هر روز زنگ بزنه سختگیری کنه مال منو بخدا خودم باید بهش پیام بدم حتی اولین بار برا برنامه ریزی ...

اره از این لحاظ خوبه ولی خب فک کن هر روز زنگ میزنه میگ تو دروغگویی بعدم تا میای از درس بگی یا بقول شما درد دل کنی سریع میگ بهانه همش بهانه های الکی امروزم میگف خیلی پررویی چون فقط گفتم یکی از فیلمارو نرسیدم ببینم

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

ی استاد شیمی بهم معرفی کرد فک میکردم باهم کار نمیکنن تا بله رکب خوردم میکنن ی تومن

من ۸۵۰ میدم مال منم کسی معرف کرد تو همین سایت 

مشاورشم بجای کمک ب پیشرفتم هر روز میگ میخای لغو کنی😑🥲

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

اره از این لحاظ خوبه ولی خب فک کن هر روز زنگ میزنه میگ تو دروغگویی بعدم تا میای از درس بگی یا بقول ش ...

وااا اقاس؟ 

مال منو دلم میخواد یکم احساس راحتی کنم از اختلال تمرکزم و مشکلای دیگم ک در باره همون درسه بگم یجوری رفتار می‌کنه روم نمیشه چیزی بگم فک کن وقتی ی سوال می‌خوام بپرسم باید بگم ببخشید امکانش هست ی سوال بپرسم

2810