2777
2789
عنوان

با پارچه شنل غیر از کت چی میشه دوخت خز نشده آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 16 پست
دکتر چرا براش این آزمایشو نوشته؟

تنگی نفس داره فشارخون داره و درد قفسه سینه وسرگیجه .قبلا مصرف قهوه اش خیلی زیاد بوده الانم نمیدونه چکار کنه سونوگرافی عروق کلیه اش خوب بود نمیدونه مشکل از چیه ؟ میگه چرا خوب نمیشم

لایک نکنید .توروخدا 
تنگی نفس داره فشارخون داره و درد قفسه سینه وسرگیجه .قبلا مصرف قهوه اش خیلی زیاد بوده الانم نمیدونه چ ...

تنگی نفسش ممکنه بخاطر فشارخون و قلبش باشه.‌اگه دکتر برای الدسترونش چیزی نگفته حساس نباشه یا بره پیش یه دکتر غدد خوب تا بررسی کامل کنه.

قهوه اثرات قلبی عروقی داره کلا قطعش کنه و دقت کنه که چه غذایی بدترش میکنه مصرف نکنه.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.