2777
2789

خب ۷ هفته زوده ۱۰ روز دیگ بری بالاس.من چارشنبه باید برم پیش دکترم ۵هفته ۳ روزم میشه اون موقع ساک بارداری معلوم میشه به نظرت؟

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
خب ۷ هفته زوده ۱۰ روز دیگ بری بالاس.من چارشنبه باید برم پیش دکترم ۵هفته ۳ روزم میشه اون موقع ساک بار ...

من هفت هفته نیستم ۶هفته و یک روزم....توم سعی کن دیرتر بری چون غیراسترس هیییچیییی نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم شش هفته رفتم ضربان قلبش کمه گفت هفته ی بعد بیا نرفتم دوهفته بعد رفتم یعنی هشت هفته رفتم ضربان قلب اوند بود بالا 

شما هم نگران نباش  شما زود رفتی و تازه قلب به تپش کرده و کم بوده انشاالله  دوهفته بعد برو اکی میشه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

2805
من هفت هفته نیستم ۶هفته و یک روزم....توم سعی کن دیرتر بری چون غیراسترس هیییچیییی نداره

خب ۶ هفته و یک روز میشه اوایل هفته ۷.

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
عزیزم منم شش هفته رفتم ضربان قلبش کمه گفت هفته ی بعد بیا نرفتم دوهفته بعد رفتم یعنی هشت هفته رفتم ضر ...

مرسی عزیزم ایکاش منم بره بالا...شما ضربان چند بود؟؟؟ و اینک من نوشته داخل لوله فالوپ ی مایع و تورمی دیده میشه ک ممکنه نشان دهنده خارج رحم باشه احتمال خیلی خیلی کم اصن هنگم

مرسی عزیزم ایکاش منم بره بالا...شما ضربان چند بود؟؟؟ و اینک من نوشته داخل لوله فالوپ ی مایع و تورمی ...

انشاالله  هیچی نمیشه برای من گفت الانه قلبش وایسته دور از جونش 

۱۱۹بود  

الان دیروز رفتم شده بود ۱۷۶تا 

من خونریزی پشت جفت هم داشتم که  خیلی میترسم چیزیش بشه 

تو نی نی سایت خوندم که با ضربان قلب ۸۵اینا بوده بعدا رفته خوب شده بوده 

خدارو شکر جنین و دیده بعضی موقعه ها اصلا جنین دیده نمیشه تو شش هفته 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

انشاالله هیچی نمیشه برای من گفت الانه قلبش وایسته دور از جونش ۱۱۹بود الان دیروز رفتم شده بود ۱۷۶تا ...

خب تو خیلی بالاتر بوده و این بت گفته...عزیزم خداروشکر ک سالم شد...دعاکن برام