2777
2789

همسرم جو گرفتتش اسنوا سفارش داده از دم قسط ماهی یک و هفتصد ۵۵ اینچ 

لطفا خواهششش میکنم میشناسید از کیفیت تصویر و صداش؟؟؟ 

اگر خوب نیس ی ایرانی دیگه راضی هستید اسمارت یا ایکس ویژن پیشنهاد بدید 

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤

الان ال جی دارم راضی نیستم لامپ هاش تنظیمش بهم خورده دوازده تا جا انگار پر نور تره اندازه سکه 

تعمیر کار میگ عوضش کنی نمی ارزه دوباره شاید اینجوری بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همسرم برای جهاز همین مدل۵۵ اسنوا گرفته الان ۲سال و نیمه داریم خوبه کیفیتش و همه چیش

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

اینجا ی خانمی گفت تلویزیونش رو دارم خیلی راضی هستم 

دختر خاله منم داره راضی هست

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
اینجا ی خانمی گفت تلویزیونش رو دارم خیلی راضی هستم دختر خاله منم داره راضی هست

لباسشویی اسنوا دارم خوبه فعلا 

تی وی خونه ما صبح تا شب بخاطر بچه ها روشنه دوباره این بلا سرم نیاد اون قبلیه ال جی بود اینجوری شد 

لباسشویی اسنوا دارم خوبه فعلا تی وی خونه ما صبح تا شب بخاطر بچه ها روشنه دوباره این بلا سرم نیاد اون ...

وسیله برقی اتفاقا باید زیاد کار بزنن 

ان شاالله که خوبه گلم پیش پیش مبارکت باشه ❤❤

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
وسیله برقی اتفاقا باید زیاد کار بزنن ان شاالله که خوبه گلم پیش پیش مبارکت باشه ❤❤

قیمتش بالا نیس ۳۲ تومن میشه قسطی ۵۵ اینچ