2777
2789
عنوان

جوش صورت در بارداری و حرفای مامانم

169 بازدید | 29 پست

من ماه سوم بارداری هستم و صورتم ریخته بیرون.قبلش هم جوش داشتم ولی خب با دارو و کرم کنترل میکردم الان چیزی نمیتونم مصرف کنم.بعد مامانمم منو دیده میگه وای صورتشو‌نگاه ابکش شده میگم خب تغییرات هورمونیه میگه برو بابا منم حامله بودم فلانیم و فلانیم‌ بوده هیچکی عین تو نبوده.سرشو تکون میده تاسف میخوره.میدونم از ناراحتیشه ولی من چیکار میتونم بکنم مگه من راضیم از این جوشا داد کشیدم گفتم چیکار کنم گفت به داد صورتن برس نشستم گریه میکنم میگه ادم برا جوش که گریه نمیکنه خواستم بگم من از حرفای تو دلم شکست

توروخدا مراقب باشیم چی میگیم😞😞

بدم میاد از آدمایی ک عیب یکیو میزنن تو روش

بابا خودم میبینم جلو آینه

نمیخواد ایرادای منو آنالیز کنی واسه خودم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بتادین بزن .یا شباموقع خواب بتادین و شوینده مخصوص پوست چرب قاطی کن صورتتو بشور 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

حالا من برعکسم تو بارداری حتی یه دونه جوش نزدم صورتم صاف وخوشگل ولی الان پرصورتم جوش زیرپوستی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

خدا رحمت کنه مامانم یه جاری دارم وحشتناک صورت جوش‌های چرکی میزد من نگاهش میکردم حالم بد میشد بنده خدا اینقدر خرج میکرد که حد نداشت داشتم در موردش با خواهرام حرف میزدم مامانم گفت بهش بگو خرج الکی نکن یه بچه بیاره تو زایمان تمام خون‌های کثیف بدنش خارج میشه دیگه جوش نمیزنه بعد هم رفتم همین حرف و بهش گفتم دیگه خرج صورتش نکرد و بعد از مدتی حامله شد زایمان کرد و دیگه تمام چندین ساله دیگه ندیدم جوش بزنه غصه نخور ان شاالله برای شما هم همینجور بشه 

2810