پسرم یک ماه و نیمش هست بهش گاهی احساس میکنم شیرخودم سیرش نمیکنه شیرخشک کمکی میدم بهش.خیلی هم ضعیفه و ریزه بچم. اصلا تو این چند وقت رو. نیاورده😔رفلاکس هم داره بهش اپتامیل میدم همشو بالا میاره. نمیدونم چ مارک شیرخشکی بدم هم بالانیاره هم تپلش کنه. لطفا جواب بدین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😔😔
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیری ک به بچه بسازه تپلش میکنه.کامفورت و گیگوز چربترین شیرها هستن
من دونا بچه شیرخشکی بزرگ کردم
اولی رو هرچی دادم وزنگیریش معمولی بود
ولی دومی کلا کامفورت دادم ماهی ۱/۶۰۰ وزن میگرفت
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
دفعش چطوره ؟ ببین عزیزم اول باید رفلاکس کنترل کنی تو نت بخون و اینکه استفراغ داره یعنی دارو می خواد اگر الرژی داشته باشه هم رفلاکس ایجاد می کنه ...پس اول علت و درمان رفلاکس مهمه قدم دوم از شیر پر کالری استفاده کن و تا می تونی شیر بده هم شیر مادر هم شیر خشک ...شیر نان و پی دی اف خوب وزن میده اینم بدون مهم مقدار خوردنه نه نوع شیر
معمولا پسرا نسبت به دخترا حساسترن.. حجم شیر رو کم کن و تو وعده های بیشتری بده تا رفلاکس نکنه. من دوقلو ۲ ماهه دارم، دخترم هیچ مشکلی نداره کلی پسرم رفلاکس گاهی، اگه زود درازش کنم یا زیاد بهش شیر بدم.