2777
2789
عنوان

بچه ها ما یه فامیل داریم خیلی پولداره

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 23 پست
ببین من واقعا واقعا اعتقاد ندارم بعد اصلا دغدغه من نیست اینجور چیزا یعنی کسی که باید دغدغه اش باشه ...

عریزم ما هم اصلن اعتقادی نداشتیم چون بد بیاری ها رو دیدم حرف و حدیث اطرافیان دیدم فهمیدم دیگ کار چشمه و حسوده

به نظرم چون وقتی کسی خیلی وقت وضعش خوب

دیگه برای مردم عادیه

اما وقتی کسی تاحالا نداشته وبعد یه پیشرفت کوچیک هم که داشته باشه به چشم میاد

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد و کربلا رفتن که پول نمیخواد. مردم الان هر سال میرن، مخصوصا کربلا. چون دولت هزینه میکنه. مشهد هم با همه مدل قیمت، جا برای خواب هست. 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید اولویت هاشون فرق داره،من تهران دانشجو بودم خانواده کرمانشاه،خب مجبور بودم با پرواز برم و بیام،الانم سالی دوبار کربلا رو میریم و مشهد ولی واقعا،خدایی،پولدار نیستیم اصن،پولدار یعنی حداقل۵۰۰میلیارد سرمایه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم همون کربلا و مشهدم خرج داره کسی که هرسال با شرایط خوب بره

بله مامان من فقط یبار تونست بره مشهد

خودمم سه بار که دوبارش رایگان واز طرف کارشوهرم بوده

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

از ثروتمندا همه انتظار دارن که ثروتمند باشن ،به اینطور بودنشون همه عادت کردن چشم نمی‌خورن 

ولی یکی که ضعیفه یکم پیشرفت می‌کنه همه چششون در میاد 

یه دلیل دیگه اش هم اینه بعضیا بیشتر به چشم میان

شاید اولویت هاشون فرق داره،من تهران دانشجو بودم خانواده کرمانشاه،خب مجبور بودم با پرواز برم و بیام،ا ...

خوب هرکس به بالاتر ازخودش نگاه میکنه

کاش ماهم اندازه شما داشتیم