2777
2789

وا چه ربطی داره عزیزم

یکی تو فامیلمون بود با یه دوک نخ همیشه بازی میکرد الان حدود ۲۰ سالشه سالمه سالمه ماشاالله

بچه اس خوب 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت معجزه کن گل پسر منم سالم بدنیا بیاد👼🤲🏻 برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی میگی پس چرا انقد راجبش بد میگن؟دخترشمام وسایلو میچرخوند؟

آدما عادت دارن به منفی بافی عزیزم. زیاد اهل چرخوندن وسایل نیست نه . اگرم یک در میلیون بچه ت این مسئله رو داشت مسیری کاردرمانی راه میوفته

چیزی که راه حل داره ترس نداره

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

ب این راحتی عزیزم نمیگن یکی اتیسم داره که 

بچه ها همینجوری ان گیر میدن به یه چیزی خوششون میاد ساعتها باهاش درگیر میشن به خاطر کنجکاویشونه حالا بچه شما از چرخ خوشش اومده ضرفا به خاطر چرخشی بودنش خودت رو اذیت نکن

اگر قشنگ با بقیه ارتباط برقرار میکنه لبخند میزنه بهشون و... فعلا نگران نباش 

خیلی نگران بودی نهایتا میبری روانپزشک نشون میدی خیال خودت رو راحت میکنی اینهمه نگرانی بی مورده واقعا

چه جوریه بیش فهالی داره

نه بیش فعال نیست. یک سری فعالیت هارو دیر تر یاد میگیره چون بیشتر تو کار و فعالیت خودش مشغول کمتر توجه می‌کنه . ولی سوره و شعر حفظ میخونه . اعداد انگلیسی و فارسی میگه. جدیدا اسامی ائمه رو میبینه جایی نوشته میخونه که من میگم معجزه چون چهار سالش فقط

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
ب این راحتی عزیزم نمیگن یکی اتیسم داره که بچه ها همینجوری ان گیر میدن به یه چیزی خوششون میاد ساعتها ...

با همه بچها خوبه اما ارتباطش با ادم بزرگا زیاد خوب نیست

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
آدما عادت دارن به منفی بافی عزیزم. زیاد اهل چرخوندن وسایل نیست نه . اگرم یک در میلیون بچه ت این مسئل ...

ممنون عزیزم دلمو اروم کردی

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
عزیزم علائمشو لطفا میگی پسرمن نزدیک ۴ سالشه اول میاد ادمو میزنه کاملا بی دلیل بعد میاد بوس میکنه. خو ...

ای جان عزیزم😘 دختر منم عصبانی میشه میزنه یا یکی میزنه تو سر خودش ولی هر چی باهاش بازی کنم و سر به سرش بزارم این علایم کمتر میشه

نه بیش فعال نیست. یک سری فعالیت هارو دیر تر یاد میگیره چون بیشتر تو کار و فعالیت خودش مشغول کمتر توج ...

فکرنکنم اوتیسم باشه والا پسرای من ده سالشون یه شعر فارسی سختشه حفظ کنه 

2810