2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین

114 بازدید | 17 پست

با نامزدم رابطه داشتیم ولی

بین دو رابطه ،اقا ادرار کردن اما ممکنه از طریق پیشاب(مایع لیزی اقا)باردار شد؟پیشاب هم وارد واژن نشد فقط سطحی با دست تماس داده شد

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین نیازمندم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میگی پیشاب وارد واژن نشدهپس چطور باردار باشی؟؟نترس

از طریق خیسی خانم هم امکانش نیس؟دست اقا ک به پیشابش الودگی داره

تماس مستقیم هم با ناحیه واژن نداشته

😭😭

از طریق خیسی خانم هم امکانش نیس؟دست اقا ک به پیشابش الودگی دارهتماس مستقیم هم با ناحیه واژن نداشته😭 ...

نه نه هیچکدوم امکانش صفره عزیزم

مایع منی یا پیش اب فرقی نداره جایی بماله دیگه امکان بارداری نیس

بخاطر اینکه برای بارداری باید داخل ریخته بشه بره برسه به رحم و لوله های فالوپ

شما اصلا ۱ درصدم امکانش نیست باردار شی

کارایی که پنهونی انجام میدین دقیقا شخصیت شماست  
نه نه هیچکدوم امکانش صفره عزیزممایع منی یا پیش اب فرقی نداره جایی بماله دیگه امکان بارداری نیسبخاطر ...

اخه بقیه نظرسنجی ها نوشتن ک امکانش هست

منم سنم کمه شاید رحمم فعاله

خدا روزتون رو زیادتر کنه

اخه بقیه نظرسنجی ها نوشتن ک امکانش هستمنم سنم کمه شاید رحمم فعالهخدا روزتون رو زیادتر کنه

فدات گلم

نه برو با خیال راحت به زندگیت برس

باردار نیسی عزیزم

فدات گلمنه برو با خیال راحت به زندگیت برسباردار نیسی عزیزم

عزیزم ببخشید میشه جواب سواله منم بدین از نگرانی دارم سکته میکنم حدودا۱۰روز پیش مایع منی روی محیط بیرونی واژنم ریخت وسریع خودمو شستم همسرم اجازه نداد اورژانسی بخورم چون اعتقاد داره داخل نرفته ولی من تا پریود بشم روزی هزار بار میمیرم 😔درضمن رابطه ۳روز بعد از پاک شدن پریودمم بود دوتا بچه دارم نمیخوام دیگه😔😔 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
فدات گلمنه برو با خیال راحت به زندگیت برسباردار نیسی عزیزم

بابت سوال بی پرده ای که پرسیدم معذرت میخوام واقعا از نگرانی زیادم هست امیدوارم درک کنید گلم 🙏🙏

بابت سوال بی پرده ای که پرسیدم معذرت میخوام واقعا از نگرانی زیادم هست امیدوارم درک کنید گلم 🙏🙏

سلام عزیزم ببخشید پیامتونو ندیده بودم

نه امکان بارداری نیس نگران نباشید

سلام عزیزم ببخشید پیامتونو ندیده بودمنه امکان بارداری نیس نگران نباشید

سلام گلم خوبی اشکالی نداره پیش میاد راستش من پریود شدم اما کلا دوروز خونریزی داشتم این بیشتر منو نگران کرد آخه اولین باره این مدلی میشم اینم بگم که تنبلی تخمدان هم دارم حالا نمزدونم از تنبلی بود از استرس زیاد بود یا نکنه باردارم 😔روز ۴رم پریودی بی بی زدم منفی بود نمیدونم برم آزمایش  هم بدم یا نه 🥺🥺

2810