2777
2789

رانندگیم خوبه فقط یه مشکلی دارم اونم ماشین در حال حرکته یه ماشینی ترمز میزنه یا جلوم مانعی هست از دو بخام بیام یک سخت دنده جا میخوره کلاجم تا تهه با اینکه سرعتمم کمه زباد نیست که میخام بزنم ۱. چونکه نزنم هم ماشین خاموش میشه در حال حرکت با دنده ۲ چیکار کنم .یا باید بعد اینکه ایست کامل کردم بزنم ۱ من زودتر میزنم حس میکنم دنده رو دارم به زور جا میدم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

عزیزم از دو به یک تا زمانی که شتاب ماشین کم نشده باشه سخت 

باید ترمز و کلاج وباهم بگیری ماشین از شتاب بیفته بعد دنده بدی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نمی‌خواد بزنی دنده یک بادنده 2وایستا خواستی حرکت کنی بزن دنده 1

اخه چندبار همینکار کردم ترمزم در حد ایست شد ماشین خاموش شد 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

با هر دنده ای هستی وایسا وقتی ایست کامل کردی دوباره خواستی حرکت کنی بزن یک تازه گاهی اوقات سرعتت خیلی کم میکنی دوباره حرکت میکنی لازم نیست بری یک با دو هم میشه حرکت کنی دنده یک برای حرکت از ایست کامله 

اخه چندبار همینکار کردم ترمزم در حد ایست شد ماشین خاموش شد

خوب نباید کلاج و ول کنی معلومه ماشین خاموش میشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دنده یک فقط زمانی که ماشین ایست کامل کرده و میخای حرکت کنی

پس من زودتر میزنم برای همونه بد جا میخوره 

با هر دنده ای هستی وایسا وقتی ایست کامل کردی دوباره خواستی حرکت کنی بزن یک تازه گاهی اوقات سرعتت خیل ...

اخه با دنده سه مگه میشه وایسم ماشین خاموش میشه زیر پا ایست و نگفتم ماشین در حال حرکته میگم 

وقتی ترمز گرفتی حتما کلاچ رو بگیر یعتی قبل از اینه ترمز رو تا ته بگیری کلاج رو هم بگیر

ممنون 

2810