2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه شوهره شکایت کنه ب جرم رابطه نامشروع همسرش و شاهد و مدرک بیاره مهریه تعلق نمیگیره. یکی از فامیلام ...

نخیر برادرشوهرم رفت وکیل گرفت گف ثابتم کنی باید مهریه بدط اون خودش ۸۸شلاقو میخوره اگه ثابت بشه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

اگه شوهره شکایت کنه ب جرم رابطه نامشروع همسرش و شاهد و مدرک بیاره مهریه تعلق نمیگیره. یکی از فامیلام ...

فامیل ماهم دقیقا همینکارارو کرد اما مهریه گرفت طرف

حتی بااون کسی که خیانت کرده بود پسره رو گرفتن زدن شکایتش کردن ولی باز مهریه گرفت

دخالت مگه کردم عزیزم

اینکه حرف برادر شوهرت رو باور کردی شاید برا فرار از مهریه بهتان میزنه ...بعد گفتم حالا که به خاطرش تاپیک زدی شاید ناخواسته نظر یا حرفی بزنی که کاسه و کوزه رو سر تو بشکنن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مرد هم خیانت میکنه مگه دلش برای زن میسوزه

مگه زن وقتی از مرد حدا میشه واسه خیانت بهش پول میده؟؟؟؟

چرا جبهه میگیرید من نظرمو گفتم به نظرم چه مرد چه زن وقتی حیانت کنند ارزش ندارن که عمرتو یا پولتو خرجشون کنی

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

بابا چرا چرت میگی من برادر شوهرمو میشناسم شب تا صبح جون می‌کنه واسه زن و بچش

اوکی .چرا میگم.مگ موقع جون کندنش همش کنارشی؟؟؟تا ازمیوه کسی نخوری ب میوه ات دست نمیزنن.بعدشم   اون جاری چقد بدبخته از جنس خودش داره قضاوت میشه.چطور چیزی ک ندیویم ملامت کنیم ازگوش تا زبان ی وجبه از واقعیت تا دروغ کهکشان

بنظرم نباید تاپیک کنی.اولا ما مال قضاوت نیستیم.بعنوان ی مرد میگم محاله مرد کاری نکنه ک زن بره دنبال ...

ببند دهنتو همین شماهانرای ظاهری هستین ک دری وری میگیدواسم مردای خوب بد کردین خجالت بوش اومدی اینجاچیکاراصلا

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

هیچ ربطی نداره چرا جو الکی میدید؟؟مهریه بدهیه حالا هر کثافتی هم باشه باید بده.هرچند مردا در حالت عادی هم مهریه نمیدن حالا ببین چه تهدیدی کردا که زنه گذشته از مهریه.چرا فکر میکنن چون مهریه میتونه بگیره مرده دودستی میده؟؟

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
حالا چیشده طرفداربرادرشوهرت شدی؟چون ازجاریت متنفری؟

بابا چیمیگی 😐😐😐😐😐بدبخت گناه داره شب تا صبح جون می‌کنه که زنش بره با یکی دیگه رابطه داشته باشه ؟؟؟؟ خدا رو شما می‌شناسی ؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
2810