2777
2789
عنوان

تقریباً سه هفته میشه مدفوع نکردم چیکارکنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 100 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روده هام مدفوع و سفت میکنه برا همون اینقدر طولانی شد

خوب اصلا خوب نیست همچین مشکلی داری باید بررسی دقیق تر بشی برو پیش دکتر گوارش باید بررسی بشی اصلا عادی نیست چجوری اذیت نمیشی منم مشکل تیرویید دارم لووتیروکسین یبوست میاره ولی نه در این حد شما اگه تمام محرک ها رو امتحان کردی و جواب نداده اورژانسی باید بررسی بشی دختر خیلی مهمه

الان چیکار کنم الان که نمیتونم یکاری بکنم فقط دفع کنم بعدش میوه زیاد میخورم

اگه میتونی الان برو از آجیل فروشی ها بخر 

یا خشکبار فروشی ها 

تمیز بشور و زیاد بخور 

بعد یه متخصص درست و حسابی پیدا کن و نوبت بگیر برو پیشش 

اگه فعلا هم طب سنتی مجرب و کار بلد سراغ داری 

که همین الان هم می تونی بری پیشش 

معذرت می خوام ولی شکمت بزرگ نشده؟ تو راه رفتن یا نشستن مشکلی نداری؟ من روزی سه بار دفع دارم با این ح ...

شکمم دارم ولی کم اینقدر بزرگ نیس چون شما ها زود به زود میری مدفوع تون سفت نیس برا من سفت مثل سنگه

اول خودت با سرنگ بزرگ و اب گرم تنقیه کناینقدر انجام بده تا شکمت کار کنهبعدش داروهای ملین و مسهل بخور ...

ممنون ازت خیلی خوب راهنماییم کردی بعضیا گفتن میوه بخور اینا الان برا من مشکلم و رفع نمیکنه 

متعجبم که معده سیستم گوارشی ربطش به متخصص یا فوق تخصص زنان چیهعمومی برا سرماخوردگی و بیماری های ساد ...

من فکر میکردم دکتر زنان شاید دستگاهی داشته باشه تخلیه کنه یا مربوط به این قسمت میشه