2777
2789
عنوان

تقریباً سه هفته میشه مدفوع نکردم چیکارکنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 100 پست
باید بری بیوفیدبکبرو دکتر معاینه ت کنه احتمالا حرکات دودی روده ت کم شدهاضطراب داری؟ دارو روان مصرف م ...

نه من 22 سالمه داروی روان که نه ولی تیروعید دارم چون برا کنکور میخونم استرس هم دارم یکم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند بار دکتر رفتم شیاف بیزاکودبل داده و شربت ملین دیشب هم رفتم فک مردم مربوط به دکتر زنان میشه رفتم ...

پودر پیدرولاکس بخور تا اوکی بشی بعد برو دکتر اساسی 

ببین مشکل کجاس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چند بار دکتر رفتم شیاف بیزاکودبل داده و شربت ملین دیشب هم رفتم فک مردم مربوط به دکتر زنان میشه رفتم ...

شربت و شیاف فایده نداره. درمان که نمیکنه. فقط برای همون موقع خوبه

یه دکتر خوب برو که قشنگ بررسی کنه ببینه چرا اینطوری میشی.

خیلییی وضعیتت بد شده 

حتما حتما اب زیاد مصرف کن 

و پودر پیدرولاکس بخر قوطی هاش بهتره 

البته فکر نکنم بعد این همه مدت فایده داشته باشه متخصص گوارش باید شما رو معاینه کنه و احتمالا بفرسته بیمارستان برای بررسی بیشتر

وای سه هفته خیلی خطرناکه دفع نرمال روزی یباره

این دیگه خودش خوب نمیشه باید بری دکتر داخلی ممکنه حتی کار به بیمارستان هم بکشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

معذرت می خوام ولی شکمت بزرگ نشده؟ تو راه رفتن یا نشستن مشکلی نداری؟ 

من روزی سه بار دفع دارم با این حال گاهی وقت ها حس می کنم شکمم داره می ترکه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

فعلا شیاف گلیسیرین استفاده کن. سر فرصت یه دکتر برو.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
برو دکتر داخلیآپاندیس میگیریانجیر بخور ...شما کولونسکوپی لازم داری انجام بدی

دیشب رفتم دکتر که شاید بتونه برام با تنقیه در بیاره ولی گفت دکتر زنان نباید میومدی دکتر داخلی باید بری