2777
2789
عنوان

دوستان بچم بیست ماهشه خیلی کم میخوره کمک لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 28 پست
مولتی ویتامین،اشتها اور،البته واس جبران سو تغذیه،بهداشت هم میده دیگه،ولی من مال بهداشت نمیدم ازبیرون ...

بچه ی منم مشکل لاغری داره

هر کاری کردم ، فرقی نکرد

دیگه پذیرفتم آناتومی بدنش همینه

زیاد اذیتش نمیکنم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
دخترمنم نمیخوره😔عزیزم تنگی مریش باچی حل شد؟دخترمنم یکی ازرگهاش بسته بودکه بابالون بازشدیکی هم ازرگا ...

دوبار بالن زدن،دیگه جواب نداد گفتن باید عمل بشه،اونم عمل باز،بستریش کردیم برای عمل،دکترگوارش گفت میخام یه باردیگه بالن بزنم،اول رضایت ندادم چونکه گفتن شاید حین بالن پاره بشه،ولی خداروشکر بازشد،دوباره هم بردم گفتن بازه،حتما یه دکترخوب پیداکن،واینکه مستقیم پیش جراح نبر،من بهترین جراح رو انتخاب کردم،وبه من گفت هرنی هیاتاله،اگه معده بچرخه بچتو ازدست میدی،یعنی هردکتری بردم همینو گفتن😓😓😓فرستاد بیمارستان مفید،قبل عمل مشاوره دکتر گوارش لازم بود که اونجا دکترروزرخ به دکتر دارا ارجاع داد،واین شد که به بطف دکتر دارا قفسه سینه بچم چاک نخورد،شایدم معجزه بود.یعنی هردفعه که لباسشو عوض میکنم میگم خدایاشکرت!امیدوارم مشکل بچه شمام با یه نگاه خدا حل بشه،ولی حتما بهترین متخصص ببرین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول ببین چقدر اصرار میکنی هرچقدر اصرار ب خوردنش داشته باشی اونم بیشتر نمیخوره تجربه دارم ک میگم دوم ...

چیزای مضر که اصلا نمیتونم بهش بدم وهیچوقت ندادم،ولی اینیکه شما میگین امتحان کردم،ندادم یاحتی دم دست گذاشتم وکاریش نداشتم،بعدنمیخوره نمیخوره تاوقتی که گشنه میشه،دراون صورت دیگه خودمم بکشم فقط شیرمیخاد وهیچی نمیخوره،بابچه من باشه هیچی نمیخوره فقط صبح تاشب شیرمنو میخاد

دوبار بالن زدن،دیگه جواب نداد گفتن باید عمل بشه،اونم عمل باز،بستریش کردیم برای عمل،دکترگوارش گفت میخ ...

وای عزیزم خداروشکرکه عمل نشدچقدخدادوستت داشته که عمل نشد

دخترمنم دکترش گفت یه راست ببرین تهران واس عمل ولی ماگشتیم دکترپیداکردیم بردیم تبریزدکترش گفت بزارین اول بالونوامتحان کنم اگه بازنشدعمل کنم شکرخدابابالون حل شدبعداون چندماهی دارومصرف کردبعداون داروهاشم فطع کرددکترش الان هیچی مصرف نمیکنه فقط یه رگش سرش شله ودکترش گفت بعد۶ماه بیارش چندروزدیگه وقت دکترشه دعاکن دعاکن برم بگه اونم حل شده ونیازبه هیچی نداره توروقران دلت پاکه دعاکن خوشحال لرگردم خیلی سختی کشیدم 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
وای عزیزم خداروشکرکه عمل نشدچقدخدادوستت داشته که عمل نشددخترمنم دکترش گفت یه راست ببرین تهران واس عم ...

عمل بازخیلی سخته اونجاچه بچه هایی که دیم جلوپدمادرشون پرپرشدن اونم ازچهارمین واخرین عماشون درنیومدن😔خدایاخودت شفای دخترموهمه مریصاروبده

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
وای عزیزم خداروشکرکه عمل نشدچقدخدادوستت داشته که عمل نشددخترمنم دکترش گفت یه راست ببرین تهران واس عم ...

ایشالله که حل میشه عزیزم،میفهمم حال وروزتو!امیدوارم هیچ بچه ای هیچ جای دنیا مریض نباشه وهیچوقت خداادمو بابچش امتحان نکنه،برای شما هم مری بالون زدن؟

ایشالله که این مشکلش به مرور زمان وبالارفتن سن حل شده،ایشالله

ایشالله که حل میشه عزیزم،میفهمم حال وروزتو!امیدوارم هیچ بچه ای هیچ جای دنیا مریض نباشه وهیچوقت خدااد ...

اره عزیزم

ان شالله ان شالله 

خدابه بچت سلامتی بده

همش ترس ازدست دادنشودارم نمیدونی چقددلبره اگه نباشه میمیرم

اره عزیزمان شالله ان شالله خدابه بچت سلامتی بدههمش ترس ازدست دادنشودارم نمیدونی چقددلبره اگه نباشه م ...

منم بیمارستان بودم غصه خودم یه طرف بقیه هم یه طرف!به این چیزا فکر نکن،به چیزای قشنگ فکر کن،اینکه یه روزی لباس تنش کنی ببریش مدرسه،ببریش پارک،به چیزای خوب فکر کن،چندوقتشه بچتون؟

دخترم ۱۶ماهشه

توبیمارستانی که به دنیااومدبه مانگفته بودن ماتو۵ماهگیش فهمیدیم اونم برده بودم واس سرماخوردیگش دکترکه دکترگفت

همه میگفت دخترت خیلی نفس نفس میزنه باعلاعم سرماخوردگی رفتم نفس نفس زدنشم گفتم دکترچک کردگفت قلبش سوراخه ارجاع شدیم ارومیه و...

دخترم ۱۶ماهشهتوبیمارستانی که به دنیااومدبه مانگفته بودن ماتو۵ماهگیش فهمیدیم اونم برده بودم واس سرماخ ...

دخترا فرشته ان واقعا،وآدم واقعا عاشقشون میشه،ایشالله که حل میشه،من موقعی که رفتم بیمارستان به همه چی فککردم وقتی داشتم وسیله میبستم،واینکه واقعا واقعاواقعا خیلی خیلی عاشق دخترمم.تنهاامیدم دعاهای بقیه بود،یعنی ازهمممممهههه خاستم برام دعا کنن،ومطمئنم من دخترمو ازدعاهای بقیه دارم،یعنی من بیمارستان بودم کلی دعا پشت سرم بود،ادمای اطرافت که میدونی دعاهاشون پیش خدا ارزش داره بگو برات دعاکنن،پدر مادر عمه هرکسیییی که فکر میکنی عزیزه

دخترم ۱۶ماهشهتوبیمارستانی که به دنیااومدبه مانگفته بودن ماتو۵ماهگیش فهمیدیم اونم برده بودم واس سرماخ ...

واینکه الان مشکل بچت حل شده دیگه وقتی دارو هم لازمنداره،رگ سرش هم حتما دکتراحتمال داده بابالا فتن سنش احتمال داره درست بشه وگرنه بهتون میگفت ببرین عمل واینا

راستشو بخای منم مثل شمام،این حس ازدست دادن بخاطر استرسایی هست که بهمون وارد شده،من هنوزم شباکه میخابم بیمارستانم وپشت در اتاق عمل!امیدوارم که درست بشه

واینکه الان مشکل بچت حل شده دیگه وقتی دارو هم لازمنداره،رگ سرش هم حتما دکتراحتمال داده بابالا فتن سن ...

بعصی وقتاخودموبااین قانع میکنم که اگه مشکلی بوددکتردارویی چیزی میداد

ولی بازم ته دلم اشوبه الان که داره وقت دکترش میرسه خیلی استرس دارم ومیترسم

دکتریقین نمیده همیشه میگه ان شالله به عمل ختم نمیشه واین منونگران میکنه

دخترا فرشته ان واقعا،وآدم واقعا عاشقشون میشه،ایشالله که حل میشه،من موقعی که رفتم بیمارستان به همه چی ...

اره واقعادختراموجودات عجیبی هستن من فقط به عشق دخترم زنده ام 

اره یه باریه سیدی اومددم درخونمون برای پول بهش پول دادم به نیت دخترم وگفتم دعاش کن واون ازته دل دعاش کردهمیشه میگم دعای اون دخترموبرام نگه داشت