2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون مغزو اعصابه؟شما تجربه ای دارین؟

اره عزیزم نه من تحربه شخصی ندارم اما میدونم سندرم توره بین ۴-۶ سالگی با تبک شروع میشه و معمولا بچه ها مشکلات وسواسیم دارن اما هرچه زودتر دکتر مراجعه کنید کمک بگیرید

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

عزیزم ، چیزی نیست، نگرانی و استرس خودتون رو کم کنید بچه هم آرومتر میشه، با آرامش بهش بگو و با خواهش و جایزه تشویقش کن خییلی زود ترک میکنه هر چقدرم ک شدید باشه، منم از رو تجربه بهت گفتم، فقط خودت آروم باش یه مدت 

یعنی خوب میشه؟؟؟

عزیزم باید اول بررسیش کنن من نمیدونم. معمولا همراه اختلالات وسواسی یا بیش فعالی یا اوتیسم میتونه باشه.. اما هم درمان دارویی داره و هم کمک روانشناس نیازه گاهی

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
اره قبلا زیاد بازی میکرد هر بازی فکرشو.بکنی کرده بازیای ترسناک اصلا حرفمو گوش نمیده

متأسفانه علتش بعضی وقتها همین بازیهاست کامل گوشی رو ازش بگیر و حتما هم به دکتر مراجعه کن، برای پر کردن وقتش کلاسهای ورزشی و کلاس های دیگه مثل نقاشی و زبان ببر 

عزیزم ، چیزی نیست، نگرانی و استرس خودتون رو کم کنید بچه هم آرومتر میشه، با آرامش بهش بگو و با خواهش ...

تو روخدا راست میگی من دارم از نگرانی میمیرم بخدا زندگی برام سیاهه،شبو.روزم گریست،چیکار کنم خوب شه کمکم کن

تو روخدا راست میگی من دارم از نگرانی میمیرم بخدا زندگی برام سیاهه،شبو.روزم گریست،چیکار کنم خوب شه کم ...

عزیز دلم ،آرووم آرووم، چیزی نشده، من بهت قول میدم خودت ک آروم باشی و ارتباط عاطفیت رو با گل پسرت قویتر کنی ، خوب خوب میشه، فقط با آرامش، تو بغل بگیرش و بهش بگو از بس دوستت دارم مامانی دلم نمیخواد کوچکترین مشکلی برات پیش بیاد ، چشما و گردنتم ک اینطوری میکنی من میترسم نکنه گل پسرم خدایی نکرده بیمار بشه، از اینجور حرفا قولت میدم زودتر از چیزی ک فکرش رو میکنی راحت شید 

2810