2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد برادرشو بیاره باما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 102 پست
اره ولی شوهرم خیلی اصرار می‌کنه دائم فکرش درگیره داداششه خودمم بچه رو دوسش دارم و ناراحتم براش

خودتو بذار جای شوهرت ،ببین اگه خدای نکرده تو این شرایط بودی دوس داشتی چیکار کنی ؟همون کارو کن ،این کار دل بزرگ میخواد از این جهت که مثل یه مادر میشی براش ،من بودم قبول میکردم البته با توجه به رفتار همسرم ،اگه دستوری نباشه با جان و دل میپذیرم 

پدر مادرش بفکرش نیستند شما باشید!اونا وقت بچه زاییدن باید فکر میکردن ما پیرشدیم حوصله بچه نداریم

کاملا قبول دارم اما گناه اون بچه چیه وقتی میشه خوبی کرد بنظرم نباید دریغش کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم میگه اینجا غذا بخوره باهامون براش وسایل مدرسشو بخریم لباس و کفش و اینارو چون نداره

خدا شوهرتون براش حفظ کنه خوشحالم که اینقدر پشت برادرشوهر 

احتمالا خودشونم تو شرایط بدی بودن دلشون به حال برادرش میسوزه 

اسی مطمئنا شما نمی‌تونید طولانی مدت نگه دارید بعدا ممکنه توقعات دیگه ایجاد بشه و مسئولیت بزرگی داره 

ولی کاش روزی ۳ساعت  یا ۳روز در هفته بیارید حداقل پایه اول رو خوب تموم کنه این سن خیلی مهمه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
😂😂😂😂مادرشوهر منو ول کنی هنوزم میاره

وی وی، یائسه نشده؟ 

والا من تو این سن دیگه خسته ام از رابطه 26 سالمه 

چجور تا اخرین نفس پاهاشون بالا بوده 

حالم از مادر شوهر خودم بهم میخوره. پیرسگ عجوزه

2805
خودن میگی بی فرهنگ هستندپس زحمات شما هم براشون اهمیت نداره.والا اینقدر بدی از بقیه دیدم ک میگم فداکا ...

از اون لحاظ که صددرصد من خودمو بکشم اینا یه درصد قدرشناسی نمیکنن هیچوقتم تشکر نمیکنن ولی خواستم بخاطر دل خودم اینکارو بکنم 

و اینم بگم اگر شوهرت آدم قدر دانی هست اینکارت باعث میشع همیشه مدیونت باشه و مثل پروانه دورت بگرده 

هممممه چیز بستگی به شناختی داره که از شوهرت داری 

چون اگر اون شخصیت طلبکار و بدی داشته باشه در نهایت اونی که باخت میده تویی 

...
اره والا، منم به شوهرم بارها گفتم شکر خدا ننه ات یائسه شد وگرنه الان بتید با هم میرفتیم بیمارستان بر ...

واسه من ک جوونه. اما اخری اختلاف داره. خیییلی چیزاش گردن بقیه افتاد ازاول.‌اینام فکر میکردن خوبه. بعد ک بچه ها زن گرفتن یهو اینا دیدن اوضاع بهم ریخته.‌ اما بیچاره بچه ها بازم درگیرش بودن دیگه.‌درس بخونه باشگاه بره ببرن الان کجاس حرف گوش نمیکنه پولاشو تموم کرده نصف شبه نیس جای بد نره سرکار ، واسش هزینه کنن‌ و...

parasoo1989@
وی وی، یائسه نشده؟ والا من تو این سن دیگه خسته ام از رابطه 26 سالمه چجور تا اخرین نفس پاهاشون بالا ب ...

نه بابا تازه سالشه و بدتر از اون هروقت خونشون موندم رابطه داشتن خود دخترش میگه هرروز یا دیگه یه روز درمیون تو شاخشه منم معذب بودم هیچوقت نموندم😂😂

خدا شوهرتون براش حفظ کنه خوشحالم که اینقدر پشت برادرشوهر احتمالا خودشونم تو شرایط بدی بودن دلشون به ...

ممنونم بابت نظرتون

اخه تنها مشکل درسش نیست 

خوراکش و لباس و وسایلشم هست و اینکه تو اون خونه دائم تنش دارن و استرسی شده تو این سن شب ادراری داره البته شوهرم میگه خودمم تا ده سالگی همین مشکلو داشتم همش از ترس و اضطراب

2810