2777
2789
وقتی انقدر متن طولانی تایپ میکنی ک خودتو ثابت کنی یعنی تاپیکام برات مهمهمن حتی نخوندم چی نوشتی چون ب ...

هیچی نمیخواد بخونی خلاصه وار بهت گفتم آدم گدا صفت طمع کار حسادت نداره . از این روش زندگی متنفرم پس دلیلی نداره دنبالت کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی حرص نخور میمیری

خودت بمیری . حرص نمیخورم تاسف میخورم برات با این روش زندگی نکبتیت . . جمع کن مث موریانه اندوخته کن 😄😄گدا صفت طماع . فقط خواهشا به بقیه مشاوره نده واسه اینجور زندگی کردن نکبتی . گناه دارن بذار لذت ببرن از زندگی . 

خودت بمیری . حرص نمیخورم تاسف میخورم برات با این روش زندگی نکبتیت . . جمع کن مث موریانه اندوخته کن � ...

گزارش زدم 

چون باهات دهن ب دهن شم شان خودم میاد پایین تو بی شخصیتی قرار نیست منم مثل تو شم

گزارش زدم چون باهات دهن ب دهن شم شان خودم میاد پایین تو بی شخصیتی قرار نیست منم مثل تو شم

اشکال نداره بزن . حقیقت تلخه . چون دارم خصوصیاتت رو بهت میگم ناراحت شدی ولی روش زندگیت هست ناراحت نشو . تغییر کن . 

گزارش زدم چون باهات دهن ب دهن شم شان خودم میاد پایین تو بی شخصیتی قرار نیست منم مثل تو شم

بی شخصیت تویی بدبخت گدا صفت . تو مث مورچه فقط جمع کن .لذت که نمیبری بعد با خودت ببر تو گور . 

خدا نکنه ما مث هم بشیم . این جور زندگی کردن و حرص و طمع داشتن ‌لذت نبردن رو واسه دشمنام هم نمیخوام