2777
2789

من همه استوریایی که راجع به خودشه رو لایک میکنم اگه نکنم عذاب وجدان میگیرم که باید لایک کنم انگار عادت کردم

به نظذتون چکار کنم لایک کنم جذابتره یا نکنم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی لایک کن گاهی نکناگه همیشه لایک کنی دیگ جذابیت ندارهخنثی هم باشی هم دیده نمیشی

یعنی چی چجوری

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم

منم یکی روم کراش بود نشد که باهم باشیم باهم حرف نمیزنیم اصلا ولی استوری هامو لایک میکنه اگه نکنه یجو ...

ما هم مثل شماییم فقط فامیل نزدیکمه😂

اون احمق قبلا از منو لایک میکرد الان خیلی کم پیش میاد لایک کنه و منم مثل تو ناراحت میشم که لایک نمیکنه ولی من همیشه از اونو لایک‌میکنم

خب بعضی استوریا رو لایک کنبعضیا ریکت نشون بدهخیلی کم ریپلای کنولی زیاده از حد نباشه

خیلی کم استوری میزاره اکثرا عکس خودشو میزاره

عکسشو لایک نکنم بعضی وقتا؟

ریپلی خیلی کم میکنم مثلا چند ماه یه بار اگه چیزی بزاره به اکسش گیر میدم😂

اونم میدونه شوخی میکنم چون فامیل نزدیکمه

ما هم مثل شماییم فقط فامیل نزدیکمه😂اون احمق قبلا از منو لایک میکرد الان خیلی کم پیش میاد لایک کنه و ...

خب میدونی چیکار کن من اونو فالو نکردم ولی اون منو فالو داره  یه بار دیدم استوری هایی که مربوط به خودم نبود لایک نکرد منم رفتم استوریشو دیدم لایک کردم بعد که استوری گذاشتم لایک کرد تو هم نادیدش بگیر لایک نکن اصلا بعدش اون کنجکاو میشه برا چی لایک نکرد میاد استوریاتو لایک میکنه

خب میدونی چیکار کن من اونو فالو نکردم ولی اون منو فالو داره یه بار دیدم استوری هایی که مربوط به خود ...

عکس خودشو هم لایک نکنم؟

ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم چرا لایک نکردم چکار کنم🤐😂

عکس خودشو هم لایک نکنم؟ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم چرا لایک نکردم چکار کنم🤐😂

نه چه عذاب وجدانی یا حتی میتونی کلا استوریاشو نبینی یا با پیج فیک ببینی اون وقت اون پیگیرت میشه یا مدت طولانی استوری نزاری

اره چندبار لایک کن بعد یکی دوبار بی تفاوت باشبراش سوال انگیز میشه

تا امروز که لایک میکردم

دفعه بعد که گذاشت چندبار لایک نکنم؟

ازم ناراحت نمیشه یا فکر نمیکنه چرا لایک نکردم😕😂؟