2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 97 پست
دیگه اصلاً تو اون موقعیت عقلم نکشید چیکار کنم الان خیلی ناراحت هستم، به نظرتون به شوهرم بگم

ووایی برای چی به همسرت بگی؟ 

تموم شده رفته، شماهم گناهی نکردی که، عکس چهره ات بوده فقط

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اتفاقا پسرها تو این چیزا خیلی تیز بین هستن تو کَلَّش سیو کرده

الان میدونید من ناراحت هستم اینجوری میگید بیشتر ناراحت بشم

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه اصلاً تو اون موقعیت عقلم نکشید چیکار کنم الان خیلی ناراحت هستم، به نظرتون به شوهرم بگم

ن عزیزم اشکال نداره چون تعمدی در کار نبود 

من کارشناس قران وحدیثم همسر طلبه هم هستم از همسرم پرسیدم گفت چون هواسش نبوده اشکالی نداره

ووایی برای چی به همسرت بگی؟ تموم شده رفته، شماهم گناهی نکردی که، عکس چهره ات بوده فقط

همش میگم چون شوهر داشتم ناراحتم بهش بگم ازم راضی باشه😢

بالاخره مرد هستن عزیزم.ممکنه با دیدن این عکس حتی نسبت به همسر خودش دچار مقایسه و دلسردی شده‌باشه

میدونم دارین شوخی میکنید ولی شوخیش هم جالب نیست عزیزم.. 

بالاخره مرد هستن عزیزم.ممکنه با دیدن این عکس حتی نسبت به همسر خودش دچار مقایسه و دلسردی شده‌باشه

الان اینجوری میگید میبینید من اینقد ناراحتم بیشتر منو بندازید تو فکر و ناراحتی

ن عزیزم اشکال نداره چون تعمدی در کار نبود من کارشناس قران وحدیثم همسر طلبه هم هستم از همسرم پرسیدم گ ...

عزیزم مگه گناه و تحریک کردن یه مرد به هوش و حواسه؟اونطوری هر کی هر گناهی کرده و بگه حواسم نبوده مشکلی نیست؟خواهشا قبح گناهو از بین نبرید

بقیه دارن سر به سرت میزارن    چه گناهی یادت که نبوده    اون عکسو از رو گوشیت پاک کن       خدارو شکر تو دنیا هنوز زنهای پاک و ساده ای پیدا میشن که اینطوری احساس گناه میکنن  قدر پاکی و نجابتت رو بدون 

همش میگم چون شوهر داشتم ناراحتم بهش بگم ازم راضی باشه😢

دقیقا از چی راضی باشه؟ 

اگرم گناهی باشه برای خودتون بودع و تموم شده رفته

خیلی عذاب وجدان گرفتم دلم میخواد گریه کنم 😭

گلم شما تسلیم دستور چه کسی هستی؟؟ خدا یا خودت؟؟

خدا گفته حتی اگر چادر کسی بعداز وضو به منطقه‌ی نجسی مالیده شد و با همان چادر نداسته نماز خوند نمازش درسته ، اونوقت شما هی خودت رو اذیت میکنی که چی؟؟؟

همیشه حواست میمونه کار اداری داری ممکنه گوشیت رو بخوان

جد میگید؟ 😭من که از قصد اینکار نکردم اصلا هم نمیدونستم واسه افتتاح حساب نیاز به گوشیم دارن وقتی بهش ...

ن اینقد الان بی‌حجاب ریخته خیابون عادی شده.دیگه کی آقا رو ببینی یادش بیاد عکس ت رو دیده

2810