2777
2789
عنوان

دخترمو آوردم دکتر کار خوبی کردم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم چه ربطی داره تازه چشم سمت چپش هم دقت کردم کوچیک شده سر سمت چپش درد می‌کنه

سردرد وحشتناک عجیب و بدی داشتم ک خیلی حالم بد بود و دکتررفتم ازم ازمایش گرفتن معلوم شد ک کم خونی زیاد دارم کم خونی ام ۲ بود

وقتی مادر صلاح دونسته که بچه رو ببره دکتر یعنی حتما لازم بوده

خوب کردی بردیش

شاید میگرن باشه

یه ام ار ای میدی خیالت راحت میشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
همینطوری که شما بعضی دغدغه ها رو دارید منم دارم !

دغدغه داری و اجازه دادی بچه ۱۵ ساله اینهمه قرص بخوره؟؟؟؟؟     برای سردرد اول چک کن ببین سرش ضربه نخورده   دوم نمک و روغن رو حذف کنید سوم ادویه غذا و فست فود    براش چای شمال دم کن  و دقت کن ببین تو مدرسه یا خونه چیزی فکرش رو مشغول نکرده و استرس نداده بعد همه اینا اگه خوب نشد یدونه استامینوفن 

میگرن داره

خب خدارو شکر 

منم میگرن دارم خیلی سخته

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
دغدغه داری و اجازه دادی بچه ۱۵ ساله اینهمه قرص بخوره؟؟؟؟؟ برای سردرد اول چک کن ببین سرش ضربه نخو ...

میگرن داره عزیز😐😐😐😐اگه نمیخورد تا الان سرش ترکیده بود 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
میگرن داره عزیز😐😐😐😐اگه نمیخورد تا الان سرش ترکیده بود

برای این سن میگرن خیلی زوده  بیشتر استرسه سعی کن با دمکرده ها و آرامش محیط و سالم خوری درمانش کنی     دکتر که دلسوز بچه نیست بزن نت عوارض مسکن‌ها ببین چقدر در دراز مدت خطرناک هستن   از تاثیر روی قلب و کبد و کلیه و معده گرفته تا پوکی استخوان و ...... سنش خیلی کمه گناه داره الان فصل انار و نارنگیه روزی یدونه انار رو حتما بده بخوره خونش رو صاف میکنه   چای اصل شمال بهش بده   روی خورد و خوراکش دقت کن     پسر منم وقتی غذای چرب یا شور بخوره سردرد میشه همیشه بعد این غذاها چای یا چایسبز یا ترشک بدون نمک بهش میدم اگه ندم سردرد میشه 

2810