2777
2789
همیشه همینو میگم ولی من عااااشق دخترم اگه عروس دار بشم میشه عین دختر خودم اگه اونم من و دوست داشته ب ...

من بیام عروست بشم بشه خوبیم🥺😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بیام عروست بشم بشه خوبیم🥺😂

آخه قربونت برم من 🥰😘😘😘

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اونی که من دوسش داشتم نیست،اکس من هول نبوددددد😰🤧🤦🏼‍♀😭فراموشش نکردم،اون موقع بهم گفته بود متولد ...

زخم خورده ای درکت میکنم 

فراموشش کن حتی عکسشم نبین

اجی حس میکنم این عکسه خودش نیست میلادمن موهاش طلایی بود،لاغر بود خوشگل بود

سجاد کیه اونوقت؟ 

قبلا با پسری دوست بودم فقط یه بار تنها دیده بودمش منم دیگه نرفتم سراغش،اون موقع نمیدونم فازم چی بود ...

اون لحظه خیلی عاشقش بودی😂

نه نیست هوووووله🤦🏼‍♀️

نه بابا!!!!! 

چه قیافه مظلومی درست کرده تو عکس 

نتیجه اخلاقی:نباید ب عکس آدما اعتماد کرد

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن